Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо вървежа неме остройва на колата ... даите идея за турбо ... което да накара дзвера да тръгне повече и да пасва на колектора ???
    Fiat Punto GT

Коментар

тд 04 - 13 /14 /15
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

мисля че има доста теми в форума и кои каква турбина кара тд04 14 може да искараш до 190коня на колела като примен отам на татака сам прецени

Коментар

новата глава разбра ли се от кои двигател е точно...

Коментар

Главата е от 1.6 атмосферка .... с преправи става ..... но дизелото турбо сдаде багажа .. и във вторник ме пратиха при някакво момче от София , което продава турбота от бензинови коли ... да видиме какво има и дали нещо ще ми допадне ..... След днешната диагностика от Орлинчо се разбра че несъм зацепил ремъка правилно ... и затова ми свети диузата .... но първо ще претърпи смяна на турбо и след това ще я закарам на Орлинката а реглаж на клапани и зацепка на ремък ... до тогава ще седи натопло в гаража :D
            Fiat Punto GT

Коментар

Но разбрали от кои модел на фиат е щото от типо не става и мие чудно от кво е

Коментар

Ремъка не можеш да зацепиш тръгнал си тунинг да правиш!А то като цяло не е нужно,но за целта се ходи при професионалисти които я правят както трябва!Сега хубаво си сметни колко си набил в тази кола,и колко щеше да платиш за да я направят както трябва.Демек избор на коне и според тях избор на части.Като те гледам се мъчиш да си на около 200ps.Какво беше толкова трудно след като говориш с Орлин и се познаваш с него да питаш какво ще струва и да се направи колата както трябва (Не познавам Орлин)Да ти направи пълен ребилд на двигател скоростна да ти сложи едно ново 2056 кулер пътища инжектори настройка и да караш ?Прегледай си темата от началото до края и виж колко грешки! То грешка след грешка!Казват ти хората мъчат се да ти помогнат ти не слагаш си дизелово турбо надуваш караш-пълен провал ПОТРЕСЕН СЪМ.
                uno turbo 1.3 i.e' 86
                renault 19 1.8 16v
                uaz 469 4.0 turbo
                renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                trabant 601 69'

Коментар

2 турбини се продават в туниг.бг тд04 за 240лв.слагаи и караи

Коментар

bebito^^^ моляте спри да коментираш , нети искам мнението ...... нито съм искал да правя тунинг ... нито съм искал някой да ми прави тунинг .... Сам искам да си направя колата и сам да си я карам ..за ремъка като несъм го зацепил явно съм пропуснал нещо ... ще го сваля и ще го зацепя като хората !!! А относно дизеловото турбо не всички сме с заплата като тебе от 5000 лв. на месец та да можеме за една седмица да си направиме колата нова и както ние искаме ..... това са ми вазможностите и се я правя лека по лека и с мерак и кеф ..... А ти щом си рещил само да критикуваш , недей да пишеш повече в темата нети желая мнението !!!Относно главата , няма да коментирам от каква кола е !!!!
                    Fiat Punto GT

Коментар

Единствените хора който ми помагат и некритикуват са Leandro , WhitePower , Soooryy !!!! Едно голямо благодаря на тях !!!
                      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                        bebito^^^ моляте спри да коментираш , нети искам мнението ...... нито съм искал да правя тунинг ... нито съм искал някой да ми прави тунинг ....!
                        Всяко покачване на мощноста е Tuning!така,че ти правиш тунинг!
                        sen7ineL написа:
                        Сам искам да си направя колата и сам да си я карам ..за ремъка като несъм го зацепил явно съм пропуснал нещо ... ще го сваля и ще го зацепя като хората.
                        То това е тертип на работа то като се закача се гледат белезите ако е въртян ремък се слагат при махането маркери и после по тях! то си е тертип на работа -ти го нямаш.
                        sen7ineL написа:
                        А относно дизеловото турбо не всички сме с заплата като тебе от 5000 лв. на месец та да можеме за една седмица да си направиме колата нова и както ние искаме ..... това са ми вазможностите и се я правя лека по лека и с мерак и кеф
                        Явно не си ми чел данъчната декларация иначе щеше да знаеш ,че не вземам толкова,въпреки това ако искам мога да направя колата и за 3 месеца!А ако погледнеш ще видиш,че темата за моята кола е мнооого от давна някъде 2008ма Та тя даже не е моята кола,а на жената навремето е обикаляла по сервизите тази кола и всички са си оставили ръцете! Щеше да е кара на вторични и аз и казах,че ще я направа,но както искам аз!Така започнах да се занимавам аз с колата.Като това ми е хоби имам 5 коли ако броя и нея. имам какво да карам през деня и си я правя когато на вън е топло и когато съм на кеф! Същото нещо е с парите за тази кола никога не ми е била преоритет.Няма да спра пари за нещо друго за да отидат за нея !Като дам пари за нея все едно съм пил няколко уискита по дискотеките така е финансирам,демек никак Но за разлика от теб чета доста и всяко нещо по колата се изпипва все пак ми е ХОБИ!Дори пиша от нейния ник в този форум защото тя е спряла да влиза от давна и след като и писаха на лично няколко пъти за някакви неща по колата ми каза ще им отговориш ли така влязах няколко пъти в този форум от нейния ник и така си остана после щях да си правя моя регистрация и така си остана! Надявам се от това което съм ти споделил да разбереш,че не всичко е пари,и това че някой ти каже нещо което не ти харесва не всеки път се заяжда може би ти грешиш а той иска да ти помогне.
                        sen7ineL написа:
                        А ти щом си рещил само да критикуваш , недей да пишеш повече в темата нети желая мнението !!!Относно главата , няма да коментирам от каква кола е !!!!
                        Много искам да те похваля,но не мога да си счупя езика,на това което правиш не мога да дам похвала! Ще се радвам да направиш така ,че да те похвалят всички не само аз.а щом не искаш да ти пиша в темата,НЯМА ДА ПИША темата си е твоя!Но запомни ,че има два вида теми такава в която искаш съвет и така в която показваш как се прави и само споделяш за да помогнеш на другите примерно като на ОРЛИН Надявам се да не останеш с лоши чувства и дано да ти тръгне колата. От мен беше ТОва
                        uno turbo 1.3 i.e' 86
                        renault 19 1.8 16v
                        uaz 469 4.0 turbo
                        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                        trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
                          Ремъка не можеш да зацепиш тръгнал си тунинг да правиш!А то като цяло не е нужно,но за целта се ходи при професионалисти които я правят както трябва!Сега хубаво си сметни колко си набил в тази кола,и колко щеше да платиш за да я направят както трябва.Демек избор на коне и според тях избор на части.Като те гледам се мъчиш да си на около 200ps.Какво беше толкова трудно след като говориш с Орлин и се познаваш с него да питаш какво ще струва и да се направи колата както трябва (Не познавам Орлин)Да ти направи пълен ребилд на двигател скоростна да ти сложи едно ново 2056 кулер пътища инжектори настройка и да караш ?Прегледай си темата от началото до края и виж колко грешки! То грешка след грешка!Казват ти хората мъчат се да ти помогнат ти не слагаш си дизелово турбо надуваш караш-пълен провал ПОТРЕСЕН СЪМ.
                          +1Тоя коментар ми хареса!Човече никой не те критикува всеки гледа да ти помогне с нещо, но ти си като кон с капаци.Никой не слушаш и си знаеш само твоята.

Коментар

Наистина една проста едновалова кола ако неможеш вала да и регулираш с парички и с центровката да се справиш .... Бебито не ти е криво, че мажеш по зида с лайна и всичко се пука по закърпените шевове
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Незнаех че незацепването на ремък и слагането на дизелово турбо ( според възможностите ) е мазане , чупене и неподръжка на една кола ... Ако е така наистина сте прави , аз наистина съсипвам колата !!!! Поне така ви разбрах аз ... Leandro - тези турбота са от импреза тд04-13 .... но сега в 21:00 ще купя едното и ще си реша проблема с него
                              Fiat Punto GT

Коментар

брат ти или си мн тъп или не вдяваш изобщо кво ти се говори ..., тая турбина е с различни фланчи де ще си я денеш ... ?! отзад каде ще преправяш траби колектори и т.н ?! http://www.google.bg/search?hl=bg&tb...mg.9nJWyp4jx6Q Т25 ти трябва дано намериш нещо....
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X