Нещо вървежа неме остройва на колата ... даите идея за турбо ... което да накара дзвера да тръгне повече и да пасва на колектора ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Главата е от 1.6 атмосферка .... с преправи става ..... но дизелото турбо сдаде багажа .. и във вторник ме пратиха при някакво момче от София , което продава турбота от бензинови коли ... да видиме какво има и дали нещо ще ми допадне ..... След днешната диагностика от Орлинчо се разбра че несъм зацепил ремъка правилно ... и затова ми свети диузата .... но първо ще претърпи смяна на турбо и след това ще я закарам на Орлинката а реглаж на клапани и зацепка на ремък ... до тогава ще седи натопло в гаража :DFiat Punto GT
Коментар
-
Ремъка не можеш да зацепиш тръгнал си тунинг да правиш!А то като цяло не е нужно,но за целта се ходи при професионалисти които я правят както трябва!Сега хубаво си сметни колко си набил в тази кола,и колко щеше да платиш за да я направят както трябва.Демек избор на коне и според тях избор на части.Като те гледам се мъчиш да си на около 200ps.Какво беше толкова трудно след като говориш с Орлин и се познаваш с него да питаш какво ще струва и да се направи колата както трябва (Не познавам Орлин)Да ти направи пълен ребилд на двигател скоростна да ти сложи едно ново 2056 кулер пътища инжектори настройка и да караш ?Прегледай си темата от началото до края и виж колко грешки! То грешка след грешка!Казват ти хората мъчат се да ти помогнат ти не слагаш си дизелово турбо надуваш караш-пълен провал ПОТРЕСЕН СЪМ.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ моляте спри да коментираш , нети искам мнението ...... нито съм искал да правя тунинг ... нито съм искал някой да ми прави тунинг .... Сам искам да си направя колата и сам да си я карам ..за ремъка като несъм го зацепил явно съм пропуснал нещо ... ще го сваля и ще го зацепя като хората !!! А относно дизеловото турбо не всички сме с заплата като тебе от 5000 лв. на месец та да можеме за една седмица да си направиме колата нова и както ние искаме ..... това са ми вазможностите и се я правя лека по лека и с мерак и кеф ..... А ти щом си рещил само да критикуваш , недей да пишеш повече в темата нети желая мнението !!!Относно главата , няма да коментирам от каква кола е !!!!Fiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:bebito^^^ моляте спри да коментираш , нети искам мнението ...... нито съм искал да правя тунинг ... нито съм искал някой да ми прави тунинг ....!sen7ineL написа:Сам искам да си направя колата и сам да си я карам ..за ремъка като несъм го зацепил явно съм пропуснал нещо ... ще го сваля и ще го зацепя като хората.sen7ineL написа:А относно дизеловото турбо не всички сме с заплата като тебе от 5000 лв. на месец та да можеме за една седмица да си направиме колата нова и както ние искаме ..... това са ми вазможностите и се я правя лека по лека и с мерак и кефsen7ineL написа:А ти щом си рещил само да критикуваш , недей да пишеш повече в темата нети желая мнението !!!Относно главата , няма да коментирам от каква кола е !!!!uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:Ремъка не можеш да зацепиш тръгнал си тунинг да правиш!А то като цяло не е нужно,но за целта се ходи при професионалисти които я правят както трябва!Сега хубаво си сметни колко си набил в тази кола,и колко щеше да платиш за да я направят както трябва.Демек избор на коне и според тях избор на части.Като те гледам се мъчиш да си на около 200ps.Какво беше толкова трудно след като говориш с Орлин и се познаваш с него да питаш какво ще струва и да се направи колата както трябва (Не познавам Орлин)Да ти направи пълен ребилд на двигател скоростна да ти сложи едно ново 2056 кулер пътища инжектори настройка и да караш ?Прегледай си темата от началото до края и виж колко грешки! То грешка след грешка!Казват ти хората мъчат се да ти помогнат ти не слагаш си дизелово турбо надуваш караш-пълен провал ПОТРЕСЕН СЪМ.
Коментар
-
Незнаех че незацепването на ремък и слагането на дизелово турбо ( според възможностите ) е мазане , чупене и неподръжка на една кола ... Ако е така наистина сте прави , аз наистина съсипвам колата !!!! Поне така ви разбрах аз ... Leandro - тези турбота са от импреза тд04-13 .... но сега в 21:00 ще купя едното и ще си реша проблема с негоFiat Punto GT
Коментар
-
брат ти или си мн тъп или не вдяваш изобщо кво ти се говори ..., тая турбина е с различни фланчи де ще си я денеш ... ?! отзад каде ще преправяш траби колектори и т.н ?! http://www.google.bg/search?hl=bg&tb...mg.9nJWyp4jx6Q Т25 ти трябва дано намериш нещо....ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар