Ми пак казвам и на теб kiros невярвам че пунто ГТ на гас неможе да работи , и затова ми е духнала гарнитура ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sen7ineL написа:Ми пак казвам и на теб kiros невярвам че пунто ГТ на гас неможе да работи , и затова ми е духнала гарнитура ...
Коментар
-
sen7ineL написа:Пунтака отива на части , има тема в раздел части...Модератора може да истрие тази тема Благодаряuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Оказа се днес че главата има 3-ти цепнатини , и купих нова глава без пукнатини ...... утре отива на шлайф , а аз през това време отивам за сигменти , гумички и гарнитури.Нищо няма да слагам , спукана ми е главата и ще търся сега глава ако има някой някаде здрава ми препоръчайтеОтносно критиките с гаста , след ремонта ще видиме колко ще искара и ще го обсъждамеПунтака отива на части , има тема в раздел части...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Да де, аз не че го критикувам или нещо, ама да отделяш толкова време и пари за една кола и после да се откажеш от нея като стар чифт дънки .. А и толкова компромиси да се правят относно качеството и други неща - евтиното излиза скъпо... Не става да караш 150-200 коня кола, да ти харчи 3 на 100 газ, да правиш компромиси от към части и да не се чупиFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Купих глава от 1.6 но нестава , а ми каза един че ставало , след като върнах главата реших че колата отива на части . Но след обстоен размисъл колата си остава , днес званях на всякаде кадето имаше по интернет ГТ на части и няма здрава глава. Вчера закупиь пежо 1.6 за 600 лв . и сега ще се возя с него докато намеря читава глава , и пунтото ще си го карам. Неси заслужава да я дам на части , поради причината че колата е в мен от 4 месеца и след като я купих за 1600 лв . дотук съм набил още 3000лв . за части , газови , акомулатори , гуми и какво ли не по нея , и немисля че една ревизия на мотора за 500 лв . ще ме накара да я дам на части. Затова отпада офертата за на части и колата чака да се намери читава глава , която да отиде на шлайфFiat Punto GT
Коментар
-
Мислех да не ти пиша повече в темта, защото те видях за лекомислен.Но щом имаш желание за колата ......Виж за глава от фиат фиорино 1.4 моно инжекция.В моята фирма има такова , и на вид главата е 1:1 с пунтовската.Вече степента на сгъстяване каква , и дали ще стане някой друг може да каже / по запознат/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар