da
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Баси няма край тва пунто .... Вчера ми заби мобилайзера на алармата 3 часа си играх да го оправя , тамън запали .... днес нещо ми забиха щангите на скоростите в 15:00ч ще ходя до сервиза да видиме кво става с тая кола ... като вкарам 3-та после неиска да влиза 1-ва :Х Вече се отчайвам :XFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Баси няма край тва пунто .... Вчера ми заби мобилайзера на алармата 3 часа си играх да го оправя , тамън запали .... днес нещо ми забиха щангите на скоростите в 15:00ч ще ходя до сервиза да видиме кво става с тая кола ... като вкарам 3-та после неиска да влиза 1-ва :Х Вече се отчайвам :XPower Under Pressure
Коментар
-
След , 4-тири дена мъки по скоростите , днес колата вече е в движените.... Понеже закупената от мен скоростна кутия от фиат Палио се оказа дизелова и стартера е по голям , трябваше да се прехфърли моя кожух на друга кутия.Благодарение на Acho , се сдобих с кутия от фиат браво 1.8 , след което закарахме моя кужих и неговата кутия на майстор и срещу скромните 100 лв. прехфърли кожуха , пренареди скоростите и всичко стана.Вече си имам скорости но сега ще видиме колко време ще искарат , да стискаме палци :DFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:След , 4-тири дена мъки по скоростите , днес колата вече е в движените.... Понеже закупената от мен скоростна кутия от фиат Палио се оказа дизелова и стартера е по голям , трябваше да се прехфърли моя кожух на друга кутия.Благодарение на Acho , се сдобих с кутия от фиат браво 1.8 , след което закарахме моя кужих и неговата кутия на майстор и срещу скромните 100 лв. прехфърли кожуха , пренареди скоростите и всичко стана.Вече си имам скорости но сега ще видиме колко време ще искарат , да стискаме палци :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Dog Намерих само 1 кутия и колегата ми обяви 450 лв.... всичко сега с тази кутия ми излезна 100 лв..... сега ще видиме колко ще искара. Днес и сипах и ново масло , човека който ги сглоби скоростите каза че са доста добреи и според него няма да имам проблем , но уви ще разберем с времетоFiat Punto GT
Коментар
-
s00rry написа:sen7ineL написа:След , 4-тири дена мъки по скоростите , днес колата вече е в движените.... Понеже закупената от мен скоростна кутия от фиат Палио се оказа дизелова и стартера е по голям , трябваше да се прехфърли моя кожух на друга кутия.Благодарение на Acho , се сдобих с кутия от фиат браво 1.8 , след което закарахме моя кужих и неговата кутия на майстор и срещу скромните 100 лв. прехфърли кожуха , пренареди скоростите и всичко стана.Вече си имам скорости но сега ще видиме колко време ще искарат , да стискаме палци :DFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар