Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

da

Коментар

Ето и обещаните снимки на Staikof:
      Fiat Punto GT

Коментар

Какво направи с 14-ките бяха с чисто нови гуми Toyo ? И гърнто нещо провиснало ми се стува ако джантие с гумите стоят пиши

Коментар

Джантите ги продадох ... относно гърнето хахаха :D дадох я на братми да излиза някаде с нея и дал назад и ударил киунеца и го е покривил нещо , понеже после ще кача снимки какво донесе Дядо Коледа на пунтото .... ще се разглабя колата и ще се оправят грънците :D
          Fiat Punto GT

Коментар

Ето и подаръците на Дядо Коледа :D По късно ще кача снимка и на скоростите
            Fiat Punto GT

Коментар

Баси няма край тва пунто .... Вчера ми заби мобилайзера на алармата 3 часа си играх да го оправя , тамън запали .... днес нещо ми забиха щангите на скоростите в 15:00ч ще ходя до сервиза да видиме кво става с тая кола ... като вкарам 3-та после неиска да влиза 1-ва :Х Вече се отчайвам :X
              Fiat Punto GT

Коментар

не е штангите а жилото ти замрзва от студа и аз го имам от време на време тоя проблем

Коментар

sen7ineL написа:
                  Баси няма край тва пунто .... Вчера ми заби мобилайзера на алармата 3 часа си играх да го оправя , тамън запали .... днес нещо ми забиха щангите на скоростите в 15:00ч ще ходя до сервиза да видиме кво става с тая кола ... като вкарам 3-та после неиска да влиза 1-ва :Х Вече се отчайвам :X
                  не е виновна колата а тоя дето я прави нали сам си сменява скоростите
                  Power Under Pressure

Коментар

Да , но нее от от майстора , оказа се че синхронизатора и на 1-ва е отекал.... до края на седмицата най-вероятно ще сме с новата скоростна курия
                    Fiat Punto GT

Коментар

И Орлинка още несъм качил новата кутия а карам с старата ... съединителя смених котията тези дни :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

След , 4-тири дена мъки по скоростите , днес колата вече е в движените.... Понеже закупената от мен скоростна кутия от фиат Палио се оказа дизелова и стартера е по голям , трябваше да се прехфърли моя кожух на друга кутия.Благодарение на Acho , се сдобих с кутия от фиат браво 1.8 , след което закарахме моя кужих и неговата кутия на майстор и срещу скромните 100 лв. прехфърли кожуха , пренареди скоростите и всичко стана.Вече си имам скорости но сега ще видиме колко време ще искарат , да стискаме палци :D
                        Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                          След , 4-тири дена мъки по скоростите , днес колата вече е в движените.... Понеже закупената от мен скоростна кутия от фиат Палио се оказа дизелова и стартера е по голям , трябваше да се прехфърли моя кожух на друга кутия.Благодарение на Acho , се сдобих с кутия от фиат браво 1.8 , след което закарахме моя кужих и неговата кутия на майстор и срещу скромните 100 лв. прехфърли кожуха , пренареди скоростите и всичко стана.Вече си имам скорости но сега ще видиме колко време ще искарат , да стискаме палци :D
                          що не се обади щяхме да намерим кутия ..., ам праиш опражнения за умни ... и само нижеш 100 по 100
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

А защо не си взе кутия от пунто ГТ, а правиш некви самоделни истории.
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

Dog Намерих само 1 кутия и колегата ми обяви 450 лв.... всичко сега с тази кутия ми излезна 100 лв..... сега ще видиме колко ще искара. Днес и сипах и ново масло , човека който ги сглоби скоростите каза че са доста добреи и според него няма да имам проблем , но уви ще разберем с времето
                              Fiat Punto GT

Коментар

s00rry написа:
                                sen7ineL написа:
                                що не се обади щяхме да намерим кутия ..., ам праиш опражнения за умни ... и само нижеш 100 по 100
                                Несе прави че незнаеш че търся скорости за пунто гт ... РОСИНЕЕЕ ще шляпам с камшика :D
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X