Ни ги слушаи колегите че няма смисал аз сам с генерация на ф 50 с 2 проходни гарнета и резонатор маховика ми е олекотен до 5 килограма леко портната глава спортен филтар нямам ама не виждам смисал и да го има няма никакав ефект съшто дроселова клапа може да се сложи от 16,16.в но оборотите почват да се базикат и сам е махнал и с тея подобрения наистина се базикам с бмв та и голфуве да отбележа че звука е като на 2000 много приатен и не дразни сички се оглеждат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Силов тунинг на пунто 1.2 16V 75 коня
Collapse
X
-
Колеги извинявам се за грешката днес я прехвърлях с бифшия собственик и колата се оказа,че е 85 коня иначе съм боднал вече един конус определено се усеща разликата и ручи много приятно.Генерация ще се наложи да правя и да не искам защото тази е поизгнила Колега за маховика колко се изръси ако не е тайна
Коментар
-
бях се навил на HGT но баща ми каза ,че тази кола 200 ги нямала за нищо и ,че съм щял да се убия някъде :D. иначе за маховика ще разпитам тук там предполагам ,че с 5лв няма да мина но все пак а за филтара съм замислил да му сложа една траба от типа на тези на прахосмукачките и да го сложа над левия фар от където си дърпа оригиналния защото сега е директно на трабата която остана като махнах бокса и се притеснявам да не смуче жега от колектора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар