Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !
колега всеки си има различен вкус не е хубаво да коментираш така на края сметка хората си казват своите мнение !
колега всеки си има различен вкус не е хубаво да коментираш така на края сметка хората си казват своите мнение !
Замисли се защо при всички стари ралиджийки лоста е дълъг? Къс лост просто не е удобно макар да изглежда фешън :D Смени си топката и кожата на лоста и ръчната и си свиркай според мен Успех, дано вземеш правилното за теб решение!
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Удължи го със 40см смени кутията с една дето се мърда на пред и на зад само и ще стой перфектно!
runes написа:
колега не разбрах точно как да удъдлжа
authentic написа:
Мисля, че има в предвид нещо таковаСилно си мисля, че се шегува :DМоя лост е същия, ако измислиш нещо пиши
Тоя форум ме изумява всеки ден Един пише едно, втори го подиграва и трети му обяснява каква била шегата(въпреки че и тои не е сигурен) ... Колега това, което си показал на снимката е ХИДРАВЛИЧНА РЪЧНА ... и се мърда само назад хахахаха а скоростния лост се вижда едвам едвам на снимката, защото волана го крие ...
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар