колеги даите ми някакви идеи за скоростния лост не ми харесва как стои ето снимката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да сменя скоростения лост
Collapse
X
-
Re: Искам да сменя скоростения лост
runes написа:колеги даите ми някакви идеи за скоростния лост не ми харесва как стои ето снимкатаuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
-
Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
runes написа:_power_ написа:Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
bebito^^^ написа:Удължи го със 40см смени кутията с една дето се мърда на пред и на зад само и ще стой перфектно!runes написа:колега не разбрах точно как да удъдлжаauthentic написа:Мисля, че има в предвид нещо таковаСилно си мисля, че се шегува :DМоя лост е същия, ако измислиш нещо пишиAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар