Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да сменя скоростения лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да сменя скоростения лост

колеги даите ми някакви идеи за скоростния лост не ми харесва как стои ето снимката

Re: Искам да сменя скоростения лост

runes написа:
    колеги даите ми някакви идеи за скоростния лост не ми харесва как стои ето снимката
    Удължи го със 40см смени кутията с една дето се мърда на пред и на зад само и ще стой перфектно!
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

колега не разбрах точно как да удъдлжа

Коментар

Мисля, че има в предвид нещо таковаСилно си мисля, че се шегува :DМоя лост е същия, ако измислиш нещо пиши
        Fiat Punto 1.9 JTD 85hp 2002г.

Коментар

много стърчи тоя лост .. аз моя си мисля да го резна малко със ножовката да стане по късичък и да си поръчам някоя хубава кожена топка
          Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Ето ти една идея, от бишвето ми Браво.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

някакви други идеи колеги

Коментар

Коментар

Ми те колегите ти казаха. Или го удължаваш или го скъсяваш. Ти ако нямаш грам въображение, по-добре си смени само кожата и топката и си свиркай.

Коментар

Аз моя го рязах 2 пъти
                    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !
                      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                      GTV 2.0 (612 A)now
                      E60 530D now.. hate it big time :D
                      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                        Без да се извинявам. но само дебил би скъсил скоростния си лост !! Колкото по високо толкова по добре (удобно!) Останалото е МУНИНГ! и не е за този раздел !
                        колега всеки си има различен вкус не е хубаво да коментираш така на края сметка хората си казват своите мнение !

Коментар

runes написа:
                          _power_ написа:
                          колега всеки си има различен вкус не е хубаво да коментираш така на края сметка хората си казват своите мнение !
                          Замисли се защо при всички стари ралиджийки лоста е дълъг? Къс лост просто не е удобно макар да изглежда фешън :D Смени си топката и кожата на лоста и ръчната и си свиркай според мен Успех, дано вземеш правилното за теб решение!
                          Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                          GTV 2.0 (612 A)now
                          E60 530D now.. hate it big time :D
                          Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                          Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

bebito^^^ написа:
                            Удължи го със 40см смени кутията с една дето се мърда на пред и на зад само и ще стой перфектно!
                            runes написа:
                            колега не разбрах точно как да удъдлжа
                            authentic написа:
                            Мисля, че има в предвид нещо таковаСилно си мисля, че се шегува :DМоя лост е същия, ако измислиш нещо пиши
                            Тоя форум ме изумява всеки ден Един пише едно, втори го подиграва и трети му обяснява каква била шегата(въпреки че и тои не е сигурен) ... Колега това, което си показал на снимката е ХИДРАВЛИЧНА РЪЧНА ... и се мърда само назад хахахаха а скоростния лост се вижда едвам едвам на снимката, защото волана го крие ...
                            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                            Fiat Tipo 1991 - ex
                            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Working...
                            X