Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Ветробрани ????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Ветробрани ????

Колеги,извинявам се ако темата не трябва да е в този раздел,така...значи взех си ветробрани от един сайт(няма да му правя реклама),обаче нямаше в комплекта щипки за закрепване,та въпроса ми е от къде мога да си купя такива щипки(не искам да ги залепям).Благодаря предварително за отговорите! :D

Зависи от модела на ветробраните.Някои са предвидени само да се залепят отвън на рамката,а другите влизат в канала на стъклото.Ако са само за залепяне не виждам как ще им сложиш пластини.Пусни една снимка да видим от кой вид са.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Нещо не мога да се оправя с качването на снимки е форума,но на този линк са почти същите с голям улей http://img07.prodavalnik.com/images_...461.jpg?rev=14 ,ако не стават с щипки поне с двойно залепяща лента дали ще залепнат добре,гледах една която е немска издържа на -60 и +120 градуса,мисълта ми е дали ще залепнат и да не излятят като карам.

Коментар

А звънна ли на продавача да уточните как се монтират и дали не са забравили да ти изпратят пластините?Кажи поне марката на ветробраните ,че да ги видим в нета какви са.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Заповядай колега: ***Модерирано***Рекламен линк

Коментар

Елементарен монтаж, прилепят се стабилно в канала на стъклото с двойно лепещи лепенки които са включени в комплекта. Пасват идеално
            Те са си написали как се монтират.Едва ли ще паднат в движение.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Те са си написали как се монтират.Едва ли ще паднат в движение.
              ок ще пробвам,мерси за отделеното време!

Коментар

ако са от модела които си дал на снимката аз имам същите просто се вкарват под улея на стъклото ама като смъкваш прозореца и те се кривят аз моите ги залепих с черен силикон за уплътнението и нямам проблеми

Коментар

benzol написа:
                  ако са от модела които си дал на снимката аз имам същите просто се вкарват под улея на стъклото ама като смъкваш прозореца и те се кривят аз моите ги залепих с черен силикон за уплътнението и нямам проблеми
                  Ами да горе-долу същите са ,а мен предимно ме интересуваше дали с силикон или двойно-залепяща лента ще е по-добре , ще пробвам с силикон.Мерси!

Коментар

Working...
                  X