Здравеите колеги до преди ден два дооправях мотора на моето фиатче сега искам малко да поработя над оптичния тунинг като за начало задната броня.. ще постна моята броня и това което имам като идея за нея и очаквам от вас също мнения защото още не съм се спрял твърдо на тази броня...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво ХГТ оптичен тунинг идеи..
Collapse
X
-
Това което искаш ти е добавка. Не е броня. Премахването на светлоотразителите не е добра идея, но ако толкова желаеш е възможно по няколко начина:-Заваряване на парчета пластмаса на тяхно място-Запълването им с кит - не толкова хубава защото ще иде много кит, а и ще се напука-Третия вариант е затъмняването им с фолио или трансперантен спрейИначе добавката не е лоша и няколко човека във форума я изработват, но трябва да се замислиш къде ходиш с колата ,а при натоварена кола да внимаваш и за "малките" легнали полицай и "плитките" дупки. Аз направих грешка с една подобна добавка и резултата беше много разпилени парчета фибростъкло и изгубени пари.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
За това което си си харесал мнението ми е като твоето, но ще трябва да говориш със създателя на тази броня, защото не знам дали ще се навие да я направи. Затова му пиши на лични да се разберете. Това му е ника - teobonev. Другия вариант е да пишеш на Racer GT за да видиш дали може да я изработи.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
и тази не е лоша но последната която съм постнал.. стращно ме гребна днес ходих до лион тунинг да попитам за задна добавка въздуховод на капака прагове и предна цяла броня. и цената беше 1000 лв само за отливките отделно за слагане боядисване и прочие и ми се стори скьпичко вие как мислите колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар