Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво ХГТ оптичен тунинг идеи..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво ХГТ оптичен тунинг идеи..

Здравеите колеги до преди ден два дооправях мотора на моето фиатче сега искам малко да поработя над оптичния тунинг като за начало задната броня.. ще постна моята броня и това което имам като идея за нея и очаквам от вас също мнения защото още не съм се спрял твърдо на тази броня...

това е моето фиатче
    Прикачени файлове

Коментар

мисля да стане нещо такова само бес светлоотразителите..
      Прикачени файлове

Коментар

ако имате по добра идея ще съм благодарен ако споделите

Коментар

Това което искаш ти е добавка. Не е броня. Премахването на светлоотразителите не е добра идея, но ако толкова желаеш е възможно по няколко начина:-Заваряване на парчета пластмаса на тяхно място-Запълването им с кит - не толкова хубава защото ще иде много кит, а и ще се напука-Третия вариант е затъмняването им с фолио или трансперантен спрейИначе добавката не е лоша и няколко човека във форума я изработват, но трябва да се замислиш къде ходиш с колата ,а при натоварена кола да внимаваш и за "малките" легнали полицай и "плитките" дупки. Аз направих грешка с една подобна добавка и резултата беше много разпилени парчета фибростъкло и изгубени пари.
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

ами аз на натрошения път ис варна я карам много леко само кадето пътя позволява я режа и кои от форума я изработват ако може кординати

Коментар

Колегата sa6obravoto ми предложи и това като вариант.. което адски ме грабна.... ама адски какво мислите вие.. това ли е по добре като добавка или предната снимка която сьм постнал
              Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Ето това лично на мен много ми харесва
                  Прикачени файлове
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

За това което си си харесал мнението ми е като твоето, но ще трябва да говориш със създателя на тази броня, защото не знам дали ще се навие да я направи. Затова му пиши на лични да се разберете. Това му е ника - teobonev. Другия вариант е да пишеш на Racer GT за да видиш дали може да я изработи.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

и тази не е лоша но последната която съм постнал.. стращно ме гребна днес ходих до лион тунинг да попитам за задна добавка въздуховод на капака прагове и предна цяла броня. и цената беше 1000 лв само за отливките отделно за слагане боядисване и прочие и ми се стори скьпичко вие как мислите колеги

Коментар

Working...
                      X