Ако мери точно след турбото... Иначе не вярвам да има 1 бар в колектора :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.6 16v TURBO
Collapse
X
-
По скоро се притеснявам за ангренажа отколкото за надуването. А колкото до дюзите и преди си карах с тях около година вече единствената разлика с и без турбото, е че върви доста повече и странното, е че стрелката на температурата преди ми седеше малко над 90 градуса един приятел ми спомена, че най-вероятно е от повечето бензин и малко въздух сега след като е карах с турбото стрелката си седи точно на 90 градуса .. като и давах газ усещах, че чат пат включваше перката като е по изпържа 2-3 пати от 1 ва до 3 та скорост..
Коментар
-
Разреждането дали може да се направи с бутала от 1.3 или1.5 и те са 86.4мм и са наравно с блока.По електрониките някаква промяна ще има ли освен горивната карта,а картата на запалването?Мапа ми се струва че ще прави проблем.Нямаш ли друг изпарител за проба,байпаса ти явно е както трябва,значи изпарителя не е в час.Вървежа как е?И аз се замислям за турбо но в момента съм безработенFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
по скоро със същите бутала и се свалят с 1мм на фреза или се добавя гарнитура желязо гарнитура между глава и блок, но само съм чул, тук трябва по компетентни да кажат.за запалването трябва да се пипа и ще се настройва ако не намеря кой да ми го направи обмислям да разкарам оригиналната бобина и без това е скъпа .. а там да се появи едно делко и ще мога да си го врътна. Колкото до изпарителя имам едно ферони, което го карах когато колата беше атмосферка то е едно към едно с ловатото, пробвах го но пак пуска много газ. Иначе вървежа е доста по добре, гледам да не настъпвам, че ще счупя нещо !
Коментар
-
montinstall написа:ей колеги искам помощ и акъл за това което не съм направил не упреци и негативизъм моля.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ колега дай ми решение за LPG не те питам дали е по изгодно да сложа заводски 2.0 турбо. все пак няма да ходя на състезание нито ще се доказвам нито пък искам някой да ме поучава, нали форума е за това, колега от vw форума е правил подобен проект с 1.4 голф 3, една дузина 318 is има точно по този начин присадено турбо + LPG.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар