абе .. няма да коментирам .. ти колко колектора такива направи ? майсторе ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.6 16v TURBO
Collapse
X
-
съгласен съм, първо проекта е супер бюджетен, второ търсим макс 200 кс от него. по скоро искам помощ за дюзи или по точно дали дюзи от фиат купе 2.0 16v турбо са идентични, като дизайн и захващане с мойте понеже ми трябват по големи и дали ще стане директно да ги взема и сложа на моята рейка.
Коментар
-
montinstall написа:съгласен съм, първо проекта е супер бюджетен, второ търсим макс 200 кс от него. по скоро искам помощ за дюзи или по точно дали дюзи от фиат купе 2.0 16v турбо са идентични, като дизайн и захващане с мойте понеже ми трябват по големи и дали ще стане директно да ги взема и сложа на моята рейка.Power Under Pressure
Коментар
-
Колата вече се кара, имамх проблем с температурата но след като сложих ключ за перката всичко е точно. Другия проблем, който е по съществен е че не върви добре след 120 по зле дори от стоково на ламбда го виждам, че сместа обеднява. Какво ли не правих завивах, развивах, но явно си трябва изпарител над 110 kw.
Коментар
-
Недостиг на гориво, при високи скорости / обороти, в ниските върви много добре.Ще слагам инжекцион идната седмица.Фобос с инжектори black body изпарител до 350 hp majic III, дюзите ще ги почна от 2.4 и мисля да ги дупча до 2.8 според сместа и исканото гориво но мисля че няма да мина 170 hp на 0.6 бара. при достигана на оптималната смес мисля да започна вдигането на налягане на турбо, мисля за бутала и биели, ако някой има нещо в предвид да сподели.Направена е и корекция на градуса на запалване в посока предварение от ECU както и пуснат повече бензин, друг проблем е с мап сензора мерещ вакум, за него има един фикс с ценеров диод трябва да връща 4.3 - 4.7 в горе долу това е на пълна газ. и разбира се при мен вакумния резервоар мисля също да го разкарам понеже ми базика горивната система, но още не съм стигнал до там или направо ще сложа стария тип горивна система с излишно гориво от рейката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар