Колега знам коя част за какво служи обаче обяснявам, че не мога да накарам колата да заработи въобще на газ .. пали и при подаване на газ гасне и 5 кулера да сложа колата като не върви ще си седят в гаража не икономисвам от парите или да не знам как да го монтирам ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.6 16v TURBO
Collapse
X
-
И ко праим ся ? Последно с проста газва ли ше е или Газова инжекция ,че ми стана интересно До колкото съм запознат ще у трябва и няква схема за по голямо налягане на газта макар и с газова инжекция щото в опрделен момент няма да може да храни инжекторите И аз несъм чувал също за турбо с проста газова иначе досега да съм изнасилил 1.1 мотра :Д Ама освен да получи детонации и да изкърти буталата от неправилно смесена горивна смес ... Но опрделено съм за Газовата инжекциика мисля да я присадя на моно мотор търся 15-20 коня отгоре или котлкото даде>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега,я се замисли доскоро турбинираните мотори с какви газови бяха,а и смесообразуването с газ как е спрямо бензин .Това че не си чувал за нещо не означава че го няма.Човека пише че е с променена горивна карта и с такава на изпреварването,и на всичко отгоре е с детонационен датчик.Уно турбо с обикновена агу ловато турбо си вървеше като бясно и гореше по малко от моята регатаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:Колега,я се замисли доскоро турбинираните мотори с какви газови бяха,а и смесообразуването с газ как е спрямо бензин .Това че не си чувал за нещо не означава че го няма.Човека пише че е с променена горивна карта и с такава на изпреварването,и на всичко отгоре е с детонационен датчик.Уно турбо с обикновена агу ловато турбо си вървеше като бясно и гореше по малко от моята регата>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Само ми е интересно едно , как аджъба става номера през Блоу-офа да изхвърля само въздух , а не горивна смес ?
Коментар
-
montinstall написа:Fiat_Punto11 написа:Само ми е интересно едно , как аджъба става номера през Блоу-офа да изхвърля само въздух , а не горивна смес ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
колкото до градус на запалване спрямо данни от датчици (ламбда/ мап/маф) корекцията се прави въпроса е колко е точна ! Но пък 100 % по добре от колкото да влезе в авариен режим и да трупа грешки от всеки датчик ! Без емулатор върви по лошо зъзне дрънка все едно съм махнал капаците от двигателя пък и на празен ход мотора трепне и се усещат вибрации, с емулатор на инжекторите нямам вече тези проблеми и факта, че върви по добре не трупа грешки и разхода е малко по малък от стандартния мисля, че си заслужава 60 лв. или 2 часа сглобяване и 20 лв. за ел. елементи. Не е тема за обсъждане точно тук
Коментар
-
sen7ineL написа:Незнам замо закво лъжеш за снимки че ще качиш и че все нещо нестава и няма снимки . Много много се самнявам че я правиш турбо тази брава а изобщо че нещо правиш а не просто губене на време в писане по форума !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар