Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане относно фиат пунто 1.9д

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане относно фиат пунто 1.9д

Здравейте,колеги.Искаше ми се да ви попитам според вас ,колко могат да се вдигнат конете на Фиат пунто 1.9 DS .В момента е 60к.с.Според вас ,какво може да се направи по двигателя и да се вдигнат.И според вас до колко може да стигне?Много ще съм благодарен на отговорилите.

вариант 1: продаваш двигателя и вземаш 1.9jtdвариант 2: продаваш цялата кола и вземаш същатаа ама с 1.9jtdтова ще ти излезе най евтино и с най-голям ефект, пък после надграждай jtd-to твоя мотор е обречен да остане такъв какъвто е
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Значи смисълът е никакъв.Искаше ми се да е този двигател,защото съм си го стегнал доста добре.

Коментар

това има ли турбо?

Коментар

Този модел не.

Коментар

Може и 200к.с. да стане, но не с този двигател Трябва ти JTD, а за него ти трябват още хиляда неща.Аз например, когато имах цял, оборудван двигател 1.9 JTD, с турбо-мурбо, кулер-мулер, дюзи-мюзи, електроника с чип..... никой не искаше да го чуе за 1000лв. Нещо такова ти е най-удачния вариант за тунинг.... ама както каза колегата - по-добре смени цялата кола, ако ще даваш толкова пари!

Коментар

Working...
            X