Така заел съм се с вграждането на Навигация в централната конзола,обаче имам един не много малък проблем къде в Пловдив мога да я закарам за да ми удължат тези изводи примерно с кабелчета дълги 20см със същите букси накрая
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на Навигация в таблото
Collapse
X
-
Ако измислиш монтажа така че да може да се върти на ябълка в различни посоки още по-добре. Ще може да насочваш екрана да гледа към теб. Освен това ще може да елиминираш отблясъците на екрана. На фабричните това им е проблемът че не са обърнати към водача ами назад и не могат да се въртят.Аз използвам един механизъм който го вкарвам на мястото на касетата и на него слагам телефона с навигацията. Мога да го завъртя както ми е удобно, върти се в две координати.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Отиваш във някоя фирма за лазерно рязане, само си намисли какъв детайл ти трябва точно.Аз си го измислих, отидох и те го изрязаха, сега си имам навигация в Стилото.Изведох си само копчето за пускане, и това за меню.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
benzol написа:слизам до колата с Лаптопа и ъпдеитвам всичко работа за 5-10 мин. ще има изведен кабел за тая работа с USB които всъщност е и за зареждане на Нявигацията, ще сложа 8ГБ карта така че да има място за всичкоuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:benzol написа:слизам до колата с Лаптопа и ъпдеитвам всичко работа за 5-10 мин. ще има изведен кабел за тая работа с USB които всъщност е и за зареждане на Нявигацията, ще сложа 8ГБ карта така че да има място за всичко
Коментар
-
krasio_79bs написа:bebito^^^ написа:benzol написа:слизам до колата с Лаптопа и ъпдеитвам всичко работа за 5-10 мин. ще има изведен кабел за тая работа с USB които всъщност е и за зареждане на Нявигацията, ще сложа 8ГБ карта така че да има място за всичкоFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар