Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вграждане на Навигация в таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вграждане на Навигация в таблото

Така заел съм се с вграждането на Навигация в централната конзола,обаче имам един не много малък проблем къде в Пловдив мога да я закарам за да ми удължат тези изводи примерно с кабелчета дълги 20см със същите букси накрая
    Прикачени файлове

та ето малко напредък трябва само да затворя отворите отстрани и малко да се пооправи иначе това е замисъла
    Прикачени файлове

Коментар

Ако измислиш монтажа така че да може да се върти на ябълка в различни посоки още по-добре. Ще може да насочваш екрана да гледа към теб. Освен това ще може да елиминираш отблясъците на екрана. На фабричните това им е проблемът че не са обърнати към водача ами назад и не могат да се въртят.Аз използвам един механизъм който го вкарвам на мястото на касетата и на него слагам телефона с навигацията. Мога да го завъртя както ми е удобно, върти се в две координати.
      Bravo 1.6 / 16

Коментар

е то ако трябваше да я въртя мястото и нямаше да е там а над касетофона на мен проблема ми е с какво да запуша дупките така че да не си личи че е рязано и т.н

Коментар

Отиваш във някоя фирма за лазерно рязане, само си намисли какъв детайл ти трябва точно.Аз си го измислих, отидох и те го изрязаха, сега си имам навигация в Стилото.Изведох си само копчето за пускане, и това за меню.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

може и ти да пуснеш някоя снимка да видим как е станало,колко пари ти взеха за детайла ?

Коментар

ето какво сътворихме с един приятел които има познания в сферата,смятам че се получи добре
              Прикачени файлове

Коментар

Може ли да се маха самата навигация?Примерно да не остава вечер и да дразни апашите.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

да по принцип съм оставил и тая опция обаче по-нататък ще мисля и някакво капаче да се закрива,а принципно за да се махне трябва да се изкара касетофона

Коментар

И как тогава ще ъпдейтваш карти,камери или софт?Всеки път ще трябва да сваляш всичко ли?Ако е така,помисли за вариант да изнесеш СД картата на удобно за целта място.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

слизам до колата с Лаптопа и ъпдеитвам всичко работа за 5-10 мин. ще има изведен кабел за тая работа с USB които всъщност е и за зареждане на Нявигацията, ще сложа 8ГБ карта така че да има място за всичко

Коментар

benzol написа:
                        слизам до колата с Лаптопа и ъпдеитвам всичко работа за 5-10 мин. ще има изведен кабел за тая работа с USB които всъщност е и за зареждане на Нявигацията, ще сложа 8ГБ карта така че да има място за всичко
                        Трудно ще качиш отеделни навигациони карти на една памет!
                        uno turbo 1.3 i.e' 86
                        renault 19 1.8 16v
                        uaz 469 4.0 turbo
                        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                        trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
                          benzol написа:
                          Кое ще му е трудното да качиш отделни карти?Да не би да имаш предвид софтуер(Гармин,Иго и тн.)?На моята в момента съм с карти и на трите производителя с мапчейнджър и мога да ползвам която ми хареса.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

и аз имам качен в момента 2 софтуера IGO AMIGO и IGO PRIMO едната е в паметта на устройството другата на картата

Коментар

krasio_79bs написа:
                              bebito^^^ написа:
                              benzol написа:
                              Кое ще му е трудното да качиш отделни карти?Да не би да имаш предвид софтуер(Гармин,Иго и тн.)?На моята в момента съм с карти и на трите производителя с мапчейнджър и мога да ползвам която ми хареса.
                              Когато си с Гармин на мемори картата, може да се сложи само една карта, ако не се лъжа.
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                              X