Не е малко по-различен.Нали имам и капа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят проект - Брава ! (Доста снимки)
Collapse
X
-
Ами колеги с радост на сърцето мога да кажа че Бравата е почти готова след 3 месеца мъки по полицията. Накратко, взех си колата от там преди две седмици и с задружни усилия на няколко колеги я събрахме. Остана да се върже инсталацията. Така днес като поразгледах се оказва, че няма как да включа перките на радиатора защото са 2 и с различни букси. Някакви идеи?
Коментар
-
Ами ето и прогреса, остана само конзолата на педалите да се преправи или да се сложи друга, защото грешката ми беше, че взех такава от алфа 146 1.6 боксер и сега е кошмар .... И това е сложи ли се тя само се свързва компа и някой друг забравен датчик и съм готов . Снимката не е прясна, днес навързах инсталацията от бравата и насложих гофрета навсякъде където бяха голи кабелите и сега се получи идеално . Предните седалки от купето се наместиха доста удобно в Бравата и застанаха интересно, остана едно воланче от Купе да се присади и табло от HGT и всичко ще е тип топ :D
Коментар
-
Разширителния съд от купето не опира ли в капака?. Като правих моята пробвах да сложа от 155 (който е същия) заради датчика за нивото, защото мареята няма такъв и се оказа че опира. Гледам казанчето ти за чистачките, че е от "грешната" страна. Намери си такова от марея/браво/брава 1.8,1.6 и си го сложи и него от към ангренажа. Ще можеш да го ползваш мястото в подкалника за други работи - възд.филтър, къстъм турбо пътища ...
Коментар
-
А броня от ХГТ или някоя от марея или пък с халоген ? Аз мисла и калобранчета да сложа че хвърля калчица Може и някаква добавка за 5-тата врата е такава примерно: http://i49.vbox7.com/o/c5f/c5ff240a460.jpg п.с Съжалявам ако колегите са ти задали същите или подобни въпроси, много ми е четивотоPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
d1am0nd написа:Valiosport написа:d1am0nd написа:Епа около мен стъклата се побъркват направо ..... на ниския бас косата ми се мърда стабилно :D
Коментар
-
bagera написа:d1am0nd написа:Valiosport написа:d1am0nd написа:Епа около мен стъклата се побъркват направо ..... на ниския бас косата ми се мърда стабилно :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Поздрави и от мен, наистина ли мислиш че тоя резултат е невъзможен за киковетеТая твойта мечта съм я осъществявал с 15L5 с неизчислявана кутия която беше и бандпас. С порт ми се прусна задното стъкло...http://bagera1.snimka.bg/automobiles...07508.14502626 добре че старият ми капак беше със стъкло. До автора на темата- много добре развиваш колата
Коментар
-
bagera написа:Поздрави и от мен, наистина ли мислиш че тоя резултат е невъзможен за киковетеТая твойта мечта съм я осъществявал с 15L5 с неизчислявана кутия която беше и бандпас. С порт ми се прусна задното стъкло...http://bagera1.snimka.bg/automobiles...07508.14502626 добре че старият ми капак беше със стъкло. До автора на темата- много добре развиваш колатаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар