d1am0nd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят проект - Брава ! (Доста снимки)
Collapse
X
-
Колеги имам няколко въпроса към вас и се надявам на бързичък отговор. Периферията около двигателя на Бравата ще е проблем ли ако се слага двигател от Купе. В смисъл казанчето за спирачната и хидравлична течност ще пречат ли ? Трябва ли само да се преместят или ще трябва да ги подменя с тези от Купе ? Така, другото нещо което е, мисля си че моите казанчета за антифриз и течността за чистачки няма да паснат отляво където стоят казанчетата на ХГТ и Купе. И още нещо казанчето за антифриз от Купе гледам, че е едно бумбесто, по-различно от това на ХГТ, то ще пасне ли в коша на Бравата ? Казанчето за течността на чистачките дали е различно и то ?
Коментар
-
Такааамм, живот и здраве в сряда би трябвало да се сдобия с двигателчеее (вече капарирано ), разбира се киха принудително. Музиката на колата се сдоби с втори усилвател към които са вързани всички говорители за "викане". Сдобих се с калници от Браво ХГТ с издължения мигач благодарение на колегата Madjed, спортни задни пружини и амортисьори благодарение на rijko, очаквам и предните също. Ами това е снимки ще има скоро. .
Коментар
-
Колеги, в петък като се прибирах от София към от сервиза където бях оставил бравата и купето ми съобщиха че музиката от бравата е открадната.... за съжаление беше истина, бяха оставили елипсите на кората и еквалайзера, аз сд-то си го бях прибрал. Същия ден бях се разбрал с един приятел да идем и да я свалим за всеки случай, е изпревариха ни едни мангали. Знае се кой я взел музиката все пак сме малък град, но не се знае къде са я прибрали. Ако някой случайно минава през заложна къща по София и ако види подобни усилватели кондензатор или бас каса моля да звънне на 0877 58 55 56.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар