Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг Punto mk2b

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat_Punto11 написа:
    chrissko3 написа:
    Fiat_Punto11 написа:
    Eто ти малко идей :Д Всичко е LED! (по мойта баракуда)
    С бая мерак е правена :Д.. добре е!.. От къде си взел тока за осветлението във въздуховодите и ми дай някаква идея откъде да взема ток за ледките на дръжките на вратите :Д
    ми варианти и идей много ... ако искаш да светят само при отворена врата , хвани си плюс от запалакта и минус от прекъсвача на една от вратите . И като отвориш вратата ще святкат сами , друг вариант е от осветленито на таблото да вземеш захранване от една от лампичките ... Пускаш габарите и светват , но си сложи и копче , ако случайно те дразни да ги изключваш ... абе сякак става.Зависи какво искаш ...
    Мисля да пробвам 1вия вариант.. искам само като ми светне плафона да светват и те.. мерси, колега! Утре ако съм го направил ще кача снимки :Д
    chri$

Коментар

Как по дяволите се сваля централната конзола О.о (без да се счупи нищо! :Д) ?
      chri$

Коментар

chrissko3 написа:
        Два винта под пепелника и два винта при отворите за парното на краката. Останалото са щипки. Дърпаш първо в долната част където ти е барчетои после нагоре. Иска си здраво дърпане.
        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Марто написа:
          chrissko3 написа:
          Два винта под пепелника и два винта при отворите за парното на краката. Останалото са щипки. Дърпаш първо в долната част където ти е барчетои после нагоре. Иска си здраво дърпане.
          Мерси колега! Днес за малко да му разкажа играта с моя начин на сваляне :Д
          chri$

Коментар

Днес направо се изкривих да направя само 1 от дръжките на вратите, но съм доволен от ефекта :Д.. Колеги, моля ви не се захващайте с това, освен, ако нямате каса бира до вас и чук 10кг :х :Д... Ето малко снимки
            Прикачени файлове
            chri$

Коментар

Ето ги готови всичките дръжки...
              Прикачени файлове
              chri$

Коментар

Супер е станало :D . А как светят? В смисъл, само при отключване и отваряне, или постоянно?
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Как се разглобяват дражките ? От вътре зад кората или ?
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

nikolce написа:
                    Супер е станало :D . А как светят? В смисъл, само при отключване и отваряне, или постоянно?
                    Мерси!.. Светят само като отключа колата, при отворена врата и като извадиш ключа като угасиш колата.. ако вратите са затворени и светнеш плафона, дръжките не светват :Д
                    chri$

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                      Да.. държат се на 2 болта за шестограм, но да знаеш, че ако се захванеш с тая задача, трябва да пробиваш вратите и каналите от вратите към купето са букси, а не канали, и кабел от там не може да мине :Х :Д. Кабелите за плафона минават в лявата греда.. аз от там съм взел сигнала :Д
                      chri$

Коментар

chrissko3 написа:
                        Fiat_Punto11 написа:
                        Да.. държат се на 2 болта за шестограм, но да знаеш, че ако се захванеш с тая задача, трябва да пробиваш вратите и каналите от вратите към купето са букси, а не канали, и кабел от там не може да мине :Х :Д. Кабелите за плафона минават в лявата греда.. аз от там съм взел сигнала :Д
                        Спок колега аз карам Пунто S което няма нищо по вртите и кабели съм си прекарал централно , предни колони , и захранване за ЛЕД в дръжлата за отварене от вътре ... Тва да ми е проблема Днес си сложих и LED лента да мига като удря басс-а Разгледах дражките днес , вероятно се сваля при вдигнаго стъкло ... Остава едни ел. джамове да си присадя и от S ще стане ЕЛX :D
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

:D всичко става, мерак да има :Д.. на мен повече не ми се занимава много с интериора.. остана по натам да насадя една навигация, дето си харесах на мястото на отворите за въздуха в средата и тях да ги преместя отгоре :Д. Сега ще се захващам с 2рия ауспух, прозорците и цвета като се прибера към БГ :Д.. дай някакъв линк да видя какво си сътворил :Д
                          chri$

Коментар

chrissko3 написа:
                            :D всичко става, мерак да има :Д.. на мен повече не ми се занимава много с интериора.. остана по натам да насадя една навигация, дето си харесах на мястото на отворите за въздуха в средата и тях да ги преместя отгоре :Д. Сега ще се захващам с 2рия ауспух, прозорците и цвета като се прибера към БГ :Д.. дай някакъв линк да видя какво си сътворил :Д
                            http://www.youtube.com/watch?v=TqMrN...ature=youtu.be по подрбо в повече снимки в face -> http://www.facebook.com/#!/razbivacha100

Коментар

Колеги дайте някакви идеи къде, как и с какво да си намърдам спортния филтър и дали ще стане само с въздуховодна тръба или си трябват и колена от дросела, че тук 4-ти ден ме въртят с частите и се намъчих :X ? Извинявам се, че пиша на латиница, но съм с линукс и съм забравил да сложа кирилица :D :XРедактирано мнение.Форума има кирилизатор колега.Модераторски екип на fiat-bg.org
                              chri$

Коментар

chrissko3 написа:
                                Колеги дайте някакви идеи къде, как и с какво да си намърдам спортния филтър и дали ще стане само с въздуховодна тръба или си трябват и колена от дросела, че тук 4-ти ден ме въртят с частите и се намъчих :X ? Извинявам се, че пиша на латиница, но съм с линукс и съм забравил да сложа кирилица :D :XРедактирано мнение.Форума има кирилизатор колега.Модераторски екип на fiat-bg.org
                                И мен ме е мачила тази дилена моя дросел отвора е 120 мм дето тряа покрия макар че отвора на самия дросел е по малак , и като гледам тряа да се прави адаптор самоделка примерно една траба Фи 120 дълга 15-20 сантиметра от горе да и се завари един капак и да се направят 2 дупки през който да минават шпилките за закрепяне (както на кутията) от страни на трабата да се завари друга с отвор приермно 60-70 мм фи и вече може да слагаш на нея стантартен интеик траби зглоби и от страни обаче още на фи 120 тряа да се напраят две други отворчета за 2 по малки трабички да влизат маркучите от картерните газове и тоя за газовеите пари от резеовара дето идва пре EGR клапана ... И после си я полираш с няколко ситни шкурки и пасти да ласне (да се получи ХРОМ)хубаво или пак с ХРОМ спрей, и имаш преходник за 60-70 мм траби маркучи и тн и си газе Въпроса е че нямам ЦО апарат иначе дося сам си врътнал един

Коментар

Working...
                                X