Чоплят чоплят!!като напрсавиш един удар с таз кола и на края на улицата разлепиш фолиото щото има и такива дето лесно се махат колата ти става друга,от тази гледна точка са го вписали.Иначе тези с SL-лите не ги мисли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг Punto mk2b
Collapse
X
-
bebito^^^ написа:Чоплят чоплят!!като напрсавиш един удар с таз кола и на края на улицата разлепиш фолиото щото има и такива дето лесно се махат колата ти става друга,от тази гледна точка са го вписали.Иначе тези с SL-лите не ги мислиchri$
Коментар
-
jimi69 написа:от пунто HGТ целия мост или само главините, и ще имаш и абс отзаде с дискове и да споделиш как се представят спирачките след интервенцията :Dchri$
Коментар
-
chrissko3 написа:jimi69 написа:от пунто HGТ целия мост или само главините, и ще имаш и абс отзаде с дискове и да споделиш как се представят спирачките след интервенцията :D
Коментар
-
Абе загледах се и си мисля тоя мотор 1.2 8v 60 коня не е ли SPI ? Моноижекция ? Ако е тоз дет си мисля какви ремапи ?Какви турбота ? И какво ускорение като моното си е осъкатен мотор ако мине към MPI система ше качи 15 hp ако има DOHC место ОHC +10 HP ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
jimi69 написа:chrissko3 написа:jimi69 написа:от пунто HGТ целия мост или само главините, и ще имаш и абс отзаде с дискове и да споделиш как се представят спирачките след интервенцията :Dchri$
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:М да до 2500-3000 оборота се трае Но оня ден бях и аз на магистралата и като ревна след 4000 оборота към 140 вече леко заглъхна заради напора на въздушната струя.Но немисля да го свалямchri$
Коментар
-
chrissko3 написа:Fiat_Punto11 написа:М да до 2500-3000 оборота се трае Но оня ден бях и аз на магистралата и като ревна след 4000 оборота към 140 вече леко заглъхна заради напора на въздушната струя.Но немисля да го свалям>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:chrissko3 написа:Fiat_Punto11 написа:М да до 2500-3000 оборота се трае Но оня ден бях и аз на магистралата и като ревна след 4000 оборота към 140 вече леко заглъхна заради напора на въздушната струя.Но немисля да го свалямchri$
Коментар
-
chrissko3 написа:Fiat_Punto11 написа:Eто ти малко идей :Д Всичко е LED! (по мойта баракуда)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар