Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг Punto mk2b

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Я кажи какво е онова гориво и добавка дето я сипваш.Я ми обуснета що като се сложи по голям дросел, почва да върви повече? Щото смуче повече въздух и образува по голяма горивна смес ли?Първо правило при тунинг на бнезинов двигател - "за да върви, трябва да гори" което значи и помпа и дюзи, малко по големи
    Само не разбирам защо се палиш ..никой не ти е казал, че само това ще сменя.. казано е като за начало какво е барано за пробата!.. и запитването ми е за помощ и идеи от онези, които са правили модификации по колите си.. пише какви коне се гонят след тунинга,не само с тези модификации, а не пише колко коня е колата ми в момента.. това сигурно и Алена не може да ти каже .. резултатите са на видео .. горивото е от Agip - super +, прясно прясно, а добавката трябва да и видя точно името, но беше някаква скъпичка.. и ми е пределно ясно, че само с това не могат да се избарат 100 коня.. Прочети малко какво точно съм написал преди да нападаш.. Извинявай, ако не съм те разбрал правилно, но така ми се струва
    chri$

Коментар

Завърших subwoofer-а.. правил съм го по размери и ефекта е невероятен :Х.. с козметичните работи ще се разправям тия дни като имам време Ето и малко снимки
      Прикачени файлове
      chri$

Коментар

Колеги, другата седмица ще сменям барабаните отзад с дискови спирачки или поне така съм решил.. Някой от вас правил ли го е, за да ме светне малко по въпроса за какво иде реч, защото чух, че някакви лагери били различни или ги нямало и всякакви други истории.. ?
        chri$

Коментар

Накратко необходимите части за конверсията: 1. Спирачни дискове 2. Спирачни апарати 3. Накладки 4. Главини 5. Протектори 6. Жила за ръчната 7. Спирачни маркучи
          Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
          Punto GT 1.4 Turbo '99
          Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

mr_none написа:
            Накратко необходимите части за конверсията: 1. Спирачни дискове 2. Спирачни апарати 3. Накладки 4. Главини 5. Протектори 6. Жила за ръчната 7. Спирачни маркучи
            А от каква кола мога да взема главините, че да паснат ?
            chri$

Коментар

А може ли да споделите каква е разликата в главините на системата с диск и с барабан?
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                А може ли да споделите каква е разликата в главините на системата с диск и с барабан?
                Доколкото разбрах(не съм сигурен) някакви лагери и размера не пасвали..
                chri$

Коментар

Питам защото при браво и пунто 1 няма разлика в лагер-главините а и не ми се вярва да има и при твоето пунто. Но ако има бих желал да разбера каква е?
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Набързо съм извадил взаимозаменяеми главини и задни спирачки от Tecdoc-a. И от Fiat Punto HGT също стават
                    Прикачени файлове
                    Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

eh4ev07 написа:
                      Питам защото при браво и пунто 1 няма разлика в лагер-главините а и не ми се вярва да има и при твоето пунто. Но ако има бих желал да разбера каква е?
                      За моето не знам какви са разликите и дали има, и за това попитах, за да знам от какво мога да му насадя без да сменям всичко.. Като ги сменя ще споделя какво, как и от какво
                      chri$

Коментар

mr_none написа:
                        Набързо съм извадил взаимозаменяеми главини и задни спирачки от Tecdoc-a. И от Fiat Punto HGT също стават
                        Благодаря, колега! Това ще ми е от помощ
                        chri$

Коментар

Колеги тия дни ще поръчвам частите за окачването. Ако взема задни дискови спирачки, апарати... от Brava, няма да трябва да сменявам главините така ли? Мисля да взема и амортисьори за Punto sporting.. Извинявам се, ако някои от въпросите ми звучат тъпо, но не съм имал много време да гледам за информация из нета. Та амортисьорите би трябвало да станат, нали?
                          chri$

Коментар

Амортисьорите ще станат. За спирачките не знам
                            Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

Имай предвид, че тампоните на макферсона също са различни при Sproting-a.
                              Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

mr_none написа:
                                Имай предвид, че тампоните на макферсона също са различни при Sproting-a.
                                И тях ще ги сменя.. важното е да знам, че стават, че поръчах едни части сега, пък те се оказаха различни и сега ще пада едно чакане :х.. за спирачките се отказах за сега, че трябвало май да се сменя целият мост и ще видя по-натам. Значи, колега, ако съм те разбрал правилно, ако сменя тампоните на макферсона и амортисьорите с тези от спортинг, всичко ще си е на място, така ли?.. а тези отзад са същите?
                                chri$

Коментар

Working...
                                X