Fiat_Punto11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг Punto mk2b
Collapse
X
-
chrissko3 написа:Как по дяволите се сваля централната конзола О.о (без да се счупи нищо! :Д) ?Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:chrissko3 написа:Как по дяволите се сваля централната конзола О.о (без да се счупи нищо! :Д) ?chri$
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Как се разглобяват дражките ? От вътре зад кората или ?chri$
Коментар
-
chrissko3 написа:Fiat_Punto11 написа:Как се разглобяват дражките ? От вътре зад кората или ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
:D всичко става, мерак да има :Д.. на мен повече не ми се занимава много с интериора.. остана по натам да насадя една навигация, дето си харесах на мястото на отворите за въздуха в средата и тях да ги преместя отгоре :Д. Сега ще се захващам с 2рия ауспух, прозорците и цвета като се прибера към БГ :Д.. дай някакъв линк да видя какво си сътворил :Дchri$
Коментар
-
chrissko3 написа::D всичко става, мерак да има :Д.. на мен повече не ми се занимава много с интериора.. остана по натам да насадя една навигация, дето си харесах на мястото на отворите за въздуха в средата и тях да ги преместя отгоре :Д. Сега ще се захващам с 2рия ауспух, прозорците и цвета като се прибера към БГ :Д.. дай някакъв линк да видя какво си сътворил :Д>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колеги дайте някакви идеи къде, как и с какво да си намърдам спортния филтър и дали ще стане само с въздуховодна тръба или си трябват и колена от дросела, че тук 4-ти ден ме въртят с частите и се намъчих :X ? Извинявам се, че пиша на латиница, но съм с линукс и съм забравил да сложа кирилица :D :XРедактирано мнение.Форума има кирилизатор колега.Модераторски екип на fiat-bg.orgchri$
Коментар
-
chrissko3 написа:Колеги дайте някакви идеи къде, как и с какво да си намърдам спортния филтър и дали ще стане само с въздуховодна тръба или си трябват и колена от дросела, че тук 4-ти ден ме въртят с частите и се намъчих :X ? Извинявам се, че пиша на латиница, но съм с линукс и съм забравил да сложа кирилица :D :XРедактирано мнение.Форума има кирилизатор колега.Модераторски екип на fiat-bg.org>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар