Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг Punto mk2b

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чоплят чоплят!!като напрсавиш един удар с таз кола и на края на улицата разлепиш фолиото щото има и такива дето лесно се махат колата ти става друга,от тази гледна точка са го вписали.Иначе тези с SL-лите не ги мисли
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
      Чоплят чоплят!!като напрсавиш един удар с таз кола и на края на улицата разлепиш фолиото щото има и такива дето лесно се махат колата ти става друга,от тази гледна точка са го вписали.Иначе тези с SL-лите не ги мисли
      Ооо въобще не ги мисля :D.. просто има доста коли из улиците направени с фолио и не мисля да се откажа :D.. като тръгне чичко полицай да чопли ще го плесна през ръцете и ще му кажа да не си бара по дупките :D
      chri$

Коментар

В такъв случай с теб сме давай прави и после споделяй.
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

от пунто HGТ целия мост или само главините, и ще имаш и абс отзаде с дискове и да споделиш как се представят спирачките след интервенцията :D
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
            от пунто HGТ целия мост или само главините, и ще имаш и абс отзаде с дискове и да споделиш как се представят спирачките след интервенцията :D
            Мерси колега.. като се захвана пак с тая част ще споделя :D.. http://www.facebook.com/photo.php?v=493329864019019 ето малко от новият звук :D.. След слагането на близнака и корменето на катализатора ще има още
            chri$

Коментар

chrissko3 написа:
              jimi69 написа:
              Мерси колега.. като се захвана пак с тая част ще споделя :D.. http://www.facebook.com/photo.php?v=493329864019019 ето малко от новият звук :D.. След слагането на близнака и корменето на катализатора ще има още
              като атмосверна бегачка бензинка с валове, така се чува дай да видим гърнето
              Punto JTD
              http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Абе загледах се и си мисля тоя мотор 1.2 8v 60 коня не е ли SPI ? Моноижекция ? Ако е тоз дет си мисля какви ремапи ?Какви турбота ? И какво ускорение като моното си е осъкатен мотор ако мине към MPI система ше качи 15 hp ако има DOHC место ОHC +10 HP ...
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

jimi69 написа:
                  chrissko3 написа:
                  jimi69 написа:
                  като атмосверна бегачка бензинка с валове, така се чува дай да видим гърнето
                  Като загряваше даже гърмеше :D.. Беше Ragazzon dual нещо си, ама ме спряха полицаите да ми се скарат.. трябва да се впише в книжката на колата и некви други глупости, и ми тръгна кръв от ушите направо на магистралата и го махнах. За къси разстояния си беше кеф. На един сфетофар бяхме спрели с един лотус и колите звучаха почти еднакво :D. Ще видя да кача някоя снимка, ако ги имам още.
                  chri$

Коментар

М да до 2500-3000 оборота се трае Но оня ден бях и аз на магистралата и като ревна след 4000 оборота към 140 вече леко заглъхна заради напора на въздушната струя.Но немисля да го свалям
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                      М да до 2500-3000 оборота се трае Но оня ден бях и аз на магистралата и като ревна след 4000 оборота към 140 вече леко заглъхна заради напора на въздушната струя.Но немисля да го свалям
                      Този е пипан и не заглъхва много.. точно след 3-4000rpm му идва силата :D.. След 10-15мин на магистралата със 100-130-40 ти идва да си отрежеш главата, но в тунелите какъв кеф ее :Х :D.. особено като сваляш предавки ти идва да се изхвърлиш :D.. Ако намеря някой да ми е тих до 3500-4000rpm ще го сложа, иначе с тоя е кеф, но само из града :D
                      chri$

Коментар

chrissko3 написа:
                        Fiat_Punto11 написа:
                        Този е пипан и не заглъхва много.. точно след 3-4000rpm му идва силата :D.. След 10-15мин на магистралата със 100-130-40 ти идва да си отрежеш главата, но в тунелите какъв кеф ее :Х :D.. особено като сваляш предавки ти идва да се изхвърлиш :D.. Ако намеря някой да ми е тих до 3500-4000rpm ще го сложа, иначе с тоя е кеф, но само из града :D
                        да бе ясно и след 140 се чуди дали да стигне до 160 вече плези езика :Ди оборотите са към 5500-6 :Д стара тръпка е то кво да свалям , само като пусна педала и се чува се едно каца самолет бооооооооооо пат пат боооооооо пат бооооо :D

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          chrissko3 написа:
                          Fiat_Punto11 написа:
                          да бе ясно и след 140 се чуди дали да стигне до 160 вече плези езика :Ди оборотите са към 5500-6 :Д стара тръпка е то кво да свалям , само като пусна педала и се чува се едно каца самолет бооооооооооо пат пат боооооооо пат бооооо :D
                          Да да да.. точно :Д... Сега продължаван по-леко с тунинга, защото ми пъкна случайно оферта за желаната от мен кола :Д.. Поне си обслужих колата, пипнах туй-онуй и сега следват стъклата другата седмица, и евентуално тавана... Сега съм започнал да слагам LED много дискретно под вратите и дръжките на вратите отвън :Д
                          chri$

Коментар

Eто ти малко идей :Д Всичко е LED! (по мойта баракуда)
                            Прикачени файлове

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                              С бая мерак е правена :Д.. добре е!.. От къде си взел тока за осветлението във въздуховодите и ми дай някаква идея откъде да взема ток за ледките на дръжките на вратите :Д
                              chri$

Коментар

chrissko3 написа:
                                Fiat_Punto11 написа:
                                С бая мерак е правена :Д.. добре е!.. От къде си взел тока за осветлението във въздуховодите и ми дай някаква идея откъде да взема ток за ледките на дръжките на вратите :Д
                                ми варианти и идей много ... ако искаш да светят само при отворена врата , хвани си плюс от запалакта и минус от прекъсвача на една от вратите . И като отвориш вратата ще святкат сами , друг вариант е от осветленито на таблото да вземеш захранване от една от лампичките ... Пускаш габарите и светват , но си сложи и копче , ако случайно те дразни да ги изключваш ... абе сякак става.Зависи какво искаш ...

Коментар

Working...
                                X