Не знам дали имаше такава тема, не можах да открия, а съм виждал.Возих се на един мерцедес, който имаше закъсняващо осветление на купето.Искам и аз да си направя!Интересува ме има ли схема на платка, която да реализира подобна мечта?Да отчита че е затворена вратата, да свети 30 сек. и да намали осветлението бавно до 0?Осветлението смятам да е с светлодиоди, бели от по 3в, ярки. Мисля, че 8 за отпред и толкова за задните седалки са ок.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постепенно загасващо осветление
Collapse
X
-
tony__ написа:Аз си купих такова устроиство от Бриколаж монтира се към бутона на вратата има за 30 и 60 секунди и цената му е около 5 леваСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Бриколаж София, нали?Доволен ли си? В смисъл е това, за което говоря, нали?
Коментар
-
Аз мисля да си го вържа на лампиона, от там да изкарам осветление за в краката.Това включва смяна на крушките в лампиона с светлодиоди.Остава въпроса дали може да се сложи кондензатор за постепенно изгасване на осветлението и с какъв капацитет.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Аз мисля да си го вържа на лампиона, от там да изкарам осветление за в краката.Това включва смяна на крушките в лампиона с светлодиоди.Остава въпроса дали може да се сложи кондензатор за постепенно изгасване на осветлението и с какъв капацитет.FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
geshabeli написа:Аз мисля да си го вържа на лампиона, от там да изкарам осветление за в краката.Това включва смяна на крушките в лампиона с светлодиоди.Остава въпроса дали може да се сложи кондензатор за постепенно изгасване на осветлението и с какъв капацитет.leoni написа:geshabeli написа:Аз мисля да си го вържа на лампиона, от там да изкарам осветление за в краката.Това включва смяна на крушките в лампиона с светлодиоди.Остава въпроса дали може да се сложи кондензатор за постепенно изгасване на осветлението и с какъв капацитет.
Коментар
-
Mazgarev написа:rustson написа:За горната лампа ли говорите, защото ако е така при мен си е по този начин, постепенно след като се затвори вратата изгасва осветлението! Така че можеш да видиш при Браво-тата как е!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Mazgarev написа:rustson написа:За горната лампа ли говорите, защото ако е така при мен си е по този начин, постепенно след като се затвори вратата изгасва осветлението! Така че можеш да видиш при Браво-тата как е!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
VeSSkO написа:rustson написа:За горната лампа ли говорите, защото ако е така при мен си е по този начин, постепенно след като се затвори вратата изгасва осветлението! Така че можеш да видиш при Браво-тата как е!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар