Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stiker Bomb тунинг или ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stiker Bomb тунинг или ...

Здравейте от доста време се заглеждам по колите които са стикер бомбнати... и нещо много започна да ми харесва.Из интернет виждам, че има малко италианки с този стил на тунинг (ако може така да се нарече). Та някой запознат ли е от къде мога да се закупят подобни стикери от България?Гледах по ебеЙ има различни и ако не намеря тук от по света ще се пазарува
    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Пробвай на някое панаирджийско стрелбище.ПП>Колегите от БМВ форума са достигнали връх при тоя стил.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Stiker Bomb тунинг или ...

VoDo написа:
      Здравейте от доста време се заглеждам по колите които са стикер бомбнати... и нещо много започна да ми харесва.Из интернет виждам, че има малко италианки с този стил на тунинг (ако може така да се нарече). Та някой запознат ли е от къде мога да се закупят подобни стикери от България?Гледах по ебеЙ има различни и ако не намеря тук от по света ще се пазарува
      Виж горе на колегата снимките, според мен е много идейно да ползваш стикери от сухи или малотрайни колбаси, включително кренвирши.

Коментар

Всяка промяна на автомобила от стоковия и вид е някакъв вид тунинг. Ако на теб ти харесва си го прави и не се притеснявай. Можеш да попиташ във VW форумът да ти дадат файл , който отиваш в най близката рекламна къща или агенция и си разпечатваш и си готов.
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
          Всяка промяна на автомобила от стоковия и вид е някакъв вид тунинг. Ако на теб ти харесва си го прави и не се притеснявай. Можеш да попиташ във VW форумът да ти дадат файл , който отиваш в най близката рекламна къща или агенция и си разпечатваш и си готов.
          Аз имам тези файлове, но проблема е, че искам задната броня да я направя така, със този файл който имам няма, как да стане.Трябва всяка лепенка да си е отделна... оказа се, че има една мареа и пунто с подобен тунинг( за тях днес разбрах) изкажете мнение дали ви харесва.В страницата им в суратефтера има доста снимки.https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

на мен лично това ми допада стига да е с мярка и вкус
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ето снимки и от менhttp://prikachi.com/images.php?image...0/5112400C.jpg
              Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Полицаите не правят проблеми ..?
                4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                  Полицаите не правят проблеми ..?
                  Доколкото знам има определен % от колата който може да бъде налепен. Освен това наскоро брандирахме една от служебните коли и ни обясниха че вече няма регистрация в КАТ на брандирането, което би трябвало да значи че не правят проблем. Но все пак ако докато не питаш КАТ никой не може да ти каже или пък видиш закона.
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Мареата от фейсбук-а е моя. Само че това не са стикери. Стикери са на Пунтото на багажника. Аз също карах известно време с такива, но ги смених с това което е на колата сега. Колега, ако искаш стикери, твоят човек е тук -> http://hoodride-bg.com/page.php?47Гарантирам за качеството и лоялността на пича! Можеш да заповядаш и на някоя от софийските срещи на hoodride-bg, за да видиш по-отблизо нещата, които правиме. За полицаите - до сега никой не ми е правил проблем. Никой от момчетата със стикерите не се е оплаквал...

Коментар

колега мареата с коректор ли е правена или така ми се струва
                      Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

drnkk написа:
                        колега мареата с коректор ли е правена или така ми се струва
                        Подобно.Бял перманентен маркер.

Коментар

Стикер бомбинг

Здравейте колеги! Гледам че дискутирате темата за стикер бомб и викам айде да се намеся. По принцип истинските стикер бомб се лепят стикер по стикер, но ако трябва да съм честен губи се гладкостта на детайла. Тук наскоро облепях едно АТВ с напечатан стикер бомб. Получи се доста добре. Гладко без драскотини. И за допълнение сложихме и Каст ламинат за да се запази печата в различните атмосферни условия. Има стикер бомб с различна тематика. Да подчертая , че тези в нета не стават за разпечатка на повече от 50/50см. Принципно на АТВто аз правих стикера(проектирах го) и се получи повече от добре. Ако имате някакви въпроси питайте... Линк към снимки на АТВ-то: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
                          stikeri.lazarovdesign.bg

Коментар

Стикербомба и Хуудрайда са мания, разбирана от малцина! Ако ти харесва и си се запалил не го мисли. Направи го, както го чувстваш и разбираш. Това е начинът да изразиш себе си и да кажеш "майната им" на конфекцийте и ограничения мироглед!http://hoodride-bg.com
                            Прикачени файлове

Коментар

Aз лично се кефя много,но да не е прекалено.Замислил съм такъв тунинг на колата на жената Lancia Ypsilon.,но ще е напролет вероятно.Ще следя темата с интерес,има доста инфо и полезни линкове.
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

Working...
                              X