Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

скоростна кутия эа Фиат пунто 1.4 турбо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

скоростна кутия эа Фиат пунто 1.4 турбо?

Здравеите някой знаели кьква скоростна кутия става за Фиат пунто 1.4 турбо че моита се счупи помагаите’’’’

Попринцип от 1.4 турбо става идеално....
    4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
      Попринцип от 1.4 турбо става идеално....
      ясно,мислехси за по добьр варянт ама явно няма.

Коментар

лошото е че няма друг вариантчувал съм за скорости от дизел и само камбаната да се смени , от леква ланчиа , ама до ден днешен на живо не съм виждал некъв хибрид
        Power Under Pressure

Коментар

даммм,ако има някои скорсстна кутия да предлага оферти

Коментар

от алфи стават карантията вътре
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              от алфи стават карантията вътре
              по точно от какви алфи колега?

Коментар

Я кажи ти какво си счупил по скоростите за да ти дадеме по адеквате съвет
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  Я кажи ти какво си счупил по скоростите за да ти дадеме по адеквате съвет
                  пуснах се с един Сеат FR и неможах да вклиуча трета изхьрка 2-3-ти и като ми се наложи да вклиуча задна изобщо неиска да вклиучи. Ходих при маистора прегледа лостчетата одолу заданеби нещо дасе е разместило но всичко си е ОК и каза че нещо вьтре е станело. Иначе 1-2-3-4-5 скорост си влезат без проблем.

Коментар

leandro написа:
                    Модераторски екип прво тука е тема силов туниг а секи си пише ко му падне.2.на секи се случва да сбрка.3.не го приемаите лично
                    И четвърто , форума на правопис не е тоя , тука е на феновете , били те грамотни ,неграмотни или чужденци дето се учат НАЛИ свалаш скоростната и на ремонт , друг вариант не виждам аз щото втора ръка много много не се намиратПри следваща забележка, темата ще бъде заключена!Излишните коментари бяха премахнати!Моля, да си запазите коментарите за Вас!Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Power Under Pressure

Коментар

добре де ние глас нямаме ли?тук?не видях отговор от ваша страна.

Коментар

WhitePower написа:
                        leandro написа:
                        Модераторски екип прво тука е тема силов туниг а секи си пише ко му падне.2.на секи се случва да сбрка.3.не го приемаите лично
                        И четвърто , форума на правопис не е тоя , тука е на феновете , били те грамотни ,неграмотни или чужденци дето се учат НАЛИ свалаш скоростната и на ремонт , друг вариант не виждам аз щото втора ръка много много не се намиратПри следваща забележка, темата ще бъде заключена!Излишните коментари бяха премахнати!Моля, да си запазите коментарите за Вас!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        мерси Орлине така ще направя

Коментар

според мене си изкривил вилтака което лесно се ремонтира
                          Power Under Pressure

Коментар

Working...
                          X