Здравейте, нов съм във форума, но пък за малкото време откакто имам Фиатче съм станал нещо като фанатик. Карам Браво от 2000 с 1.2 мотор и понеже както се досещате не става за много освен да се возя до магазина и обратно, имам желанието да направя нещо радикално с него. Въпросите ми са следните:1. Кой е възможно най-големия и мощен двигател, който мога да натикам в колата? - (чета за двигател от Купе 2.0 16 или 20v, но тъй като още прохождаш в техническо отношение с колите и се интересувам събира ли се по принцип?)2. Възможно ли е да се сложи и двигател от друга марка?2. Колко горе-долу излиза цялата тази операция като цена, като естествено се има в предвид, че трябва да се преработват още страшно много неща по двигателя, около него, по самата каросерия и прочие? (точно какво ще се прави ще мисля след като намеря двигател от някой донор).Със сигурност изглеждам странен и несериозен, но това в последно време ми се е превърнало във фикс идея и съм се вманиачил. Ще съм благодарен ако помогнете с тези ми въпроси, пък оттам нататък най-вероятно тепърва ще ви тормозя с досадни питанки
![Rolling Eyes](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Коментар