Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

карбоново фолио за пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На една кола пробвах по тавана с вода и не ми се получи много добре,като че ли на мен ми е по-лесно на сухо.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Има фолиа, които се лепят с вода и малко веро, но има и такива, които са направени за лепене на сухо. Имат си специални каналчета, по които излиза въздуха, лепилото им е на микросфери, които се пукат при натиск и тогава то се активира. Такова фолио не се лепи с вода. Всяко фолио си има начин на лепене, а не "дай да пробваме, пък каквото стане..." Тези фолиа от Илиенци колко години държат? Не вярвам да са много. От 12 години се занимавам с фолиа. Който иска да пита нещо, да заповяда. Поздрави на всички.
      Атанас Александров

Коментар

не знам дали тая тема е за тунинг раздел изобщо, ама....аз не бих си облепил колата с фолио въпреки, че съм го правил на доста чужди коли, но както се казва - обущаря ходи бос ето няколко снимчици:https://www.facebook.com/media/set/?...3&l=efd934e026https://www.facebook.com/media/set/?...3&l=cb2401ca6ehttps://www.facebook.com/media/set/?...3&l=f3b86bd514

Коментар

За не повече от 30 лева ще си направиш капака и люка аз си разпечатах в една рекламна агенция стикери и ми излезе много евтино!

Коментар

Стелиян написа:
            За не повече от 30 лева ще си направиш капака и люка аз си разпечатах в една рекламна агенция стикери и ми излезе много евтино!
            Колко евтино ти илезна,и на пвц фолио ли ти ги направиха ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
              Стелиян написа:
              Колко евтино ти илезна,и на пвц фолио ли ти ги направиха ?
              не знам точно на 50Х50 хартия която е водоустойчива

Коментар

Абе стана стана ми интересно и на мен за тея фолиа, ама чух, че трябвало да сменяш талона ако повече от половината кола е с фолиоа примерно преден капан, таван и багажник с фолио трябва ли да сменям талон карам Fiat Punto JTD ELX споделете мнение ^^Благодаря.

Коментар

pecata написа:
                  1.А фолиото има ли си собствено лепило на него?2.Използва ли се пулвелизатор с вода?3.Примерно капак като се облепя по краищата като се обърне фолиото как се задържа за да не се отлепи ?4.Продава ли се някъде фолио което изглежда така:Trendi как стана работата с една чисттачка?С тавана видя ли зор ?
                  В нашия град има една рекламна агенция която си носиш картинки качени на флашка и те ти правят фолиото и ти си го залепяш.Не знам от кой град си но няма начин да няма такава рекламна агенция също могат и те да ти го поставят и не излиза скъпо.Мой приятели са си правели подобни шарени картинки по колите

Коментар

Не ми се четат другите мнения но аз съм лепил с 3М истинското карбоново фолио. За него се предлага и едно лепило като основа се слага на по кривите места, това фолио го лепиш и забравяш.Лепих също и с някакво Уш 1:1 с 3М-ското 3Д нещо си ПЪЛЕН БОКЛУКФолиото на вид е много добре направено 17-18лв квадрата с микро отвори за въздуха абе на вид много добре докарано ама е зле.Разтяга се добре лепва и след 10 минути го гледаш как започва да е събира и лепилото почва да се разтяга като дъвка. УЖАССега централната ми конзола е така и на всичкото отгоре като го отлепиш остава лепилото по детайла. Абе ако ще правиш нещо само 3М това е

Коментар

Здравейте!И аз искам да си облепя някои детайли, но с тази конзола все не се получава:http://hsrr.snimka.bg/automobiles/.735214.0.bigПроблема е, че фолиото не може да залепне в отворите за врътките за парното.Нагрявам го и то се разтяга, залепва от едната страна, но като почна да го лепя от другата и първата се разлепва.Та молбата ми е да препоръчате някакво лепило?Благодаря!

Коментар

Working...
                      X