Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ... Я кажете с гуми от Т150, колко ще всигне моето TD100, ама по километраж, че още се чудя дали да си играя да пробвам
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

dqvola6669 написа:
      аз съм вдигал 2 пъти 235км/ч и то все със свидетели с гуми 225/45/17 п.п.по километраж става въпрос
      Колега с тези гуми,които си цитирал и на "пркъсвач"(5200 об.) максималната скорост на твоето Стило на 5-та предавка е 240 км/ч.Стоково Стило не може да я вдигне тая скорост на прав път.Гледам в подписа ти пише че си мапнат,така че ако мапа е що годе добър и си напълнил оборотомера ...
      Dido_Lyubenov написа:
      Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ...
      Ми не бъркат ама хич даже За сметката е нужно диаметъра/височината на цялата гума Не знам дали сте се замисляли/заглеждали при какви обороти дават цитираните от вас максимални скорости При 4200 об И какво се получава на 5-та при 4200 об - макс скоростта на Стилото е 193 км/ч

Коментар

Няма такова нещо.200км ги направи при 3950-4000.Аз също му изпълних веднъж километража преди Варна и скороста беше около 235-240км защото мойто е разграфено до 220 но има още място къде да слезе стрелката.Без дебитомера вдигна 185,но застигнах някаква заспала ...ка и щях да я отнеса за малко.Това са двата пъти когато съм вдигал над 120км/ч.Във VIBOXA погледни,че всички Стила115 постигат скорост от 200км.ч при около 4000 оборота.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

janyboy написа:
          dqvola6669 написа:
          аз съм вдигал 2 пъти 235км/ч и то все със свидетели с гуми 225/45/17 п.п.по километраж става въпрос
          Колега с тези гуми,които си цитирал и на "пркъсвач"(5200 об.) максималната скорост на твоето Стило на 5-та предавка е 240 км/ч.Стоково Стило не може да я вдигне тая скорост на прав път.Гледам в подписа ти пише че си мапнат,така че ако мапа е що годе добър и си напълнил оборотомера ...
          Dido_Lyubenov написа:
          Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ...
          Ми не бъркат ама хич даже За сметката е нужно диаметъра/височината на цялата гума Не знам дали сте се замисляли/заглеждали при какви обороти дават цитираните от вас максимални скорости При 4200 об И какво се получава на 5-та при 4200 об - макс скоростта на Стилото е 193 км/ч
          Именно, че размера на гумите по никакъв начин не влияе на показанията на километража. Той отчита скороста на база оботи на вторичния вал на скоростната кутия и фабрично зададения размер гуми. Слагаш по-малки гуми - движиш се с 97 км/ч а ти очита 100. Ако са по-големи, пак ще ти очита 100, но реално ще си със 103 ... Демек на километража не му дреме с какви гуми си, за да смята километрите по различен начин.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

сток 200мапнат - 235данни по километраж, реално са надолу естествено
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

...уф, толкова ли няма някой замерил макс. скорост със ГПС?Че с моят опит на пунтото и служебният голф 3 ми дава средно -10 км разлика при отчетена скорост на колата 100км/ч, при 110км и нагоре разликата става -15км, замерено със ГПС ...
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Има де - 235км/ч по табло - 215км/ч по гпс
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Има де - 235км/ч по табло - 215км/ч по гпс
                  малко offtopic как да разбера дали наистина ми е мапнато стилото при положение че не съм го правил аз ремапа(по мое време) Емо,мислех си да се разходя някой слънчев ден до Стара Загора да ти дам да покараш (едно хубаво стило) ,дали ще можеш да разбереш защото си мисля че си карал и стоково мисля че ти си си мапвал твоето и знаеш как трябва да върви.Ако искаш да ми отговориш по-добре дай на лично че да не уакаме темата повече
                  STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Здравейте, завчера излезе новата ми придобивка от бокса, пълно обслужане и отстраняване на накой др. проблем, вчера тръгнах за Бургас цедих цедих и пове4е от 210 не изцедих! Така че ми се струва малко невероятно 240, а и гумите са ми по книжка 190/65/15
                    Stilo 1.9jtd
                    неудоволствието от ниското качество остава много по-дълго, от удоволствието от ниската цена

Коментар

Ти кво очакваш повече от стокова кола ?Свирукай си и се радвай.@dqvola6669 - няма нужда да я карам, за да разбера дали е сток.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

тва правя свиркам си...
                        Stilo 1.9jtd
                        неудоволствието от ниското качество остава много по-дълго, от удоволствието от ниската цена

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          Именно, че размера на гумите по никакъв начин не влияе на показанията на километража. Той отчита скороста на база оботи на вторичния вал на скоростната кутия и фабрично зададения размер гуми. Слагаш по-малки гуми - движиш се с 97 км/ч а ти очита 100. Ако са по-големи, пак ще ти очита 100, но реално ще си със 103 ... Демек на километража не му дреме с какви гуми си, за да смята километрите по различен начин.
                          Ми да де,нали и аз това казвам.Да не гледате километража въобще.Аз говоря за скоростта на автомобила,а не тази на километража.
                          FGRC написа:
                          Няма такова нещо.200км ги направи при 3950-4000.Във VIBOXA погледни,че всички Стила115 постигат скорост от 200км.ч при около 4000 оборота.
                          Абе я вземи някой добър гпс и ми кажи каква ти е скоростта при 4000 оборота на 5-та Със сигурност е под 190км/ч. Да живее VBoxaaaaaa
                          angel_o написа:
                          тва правя свиркам си...
                          А така,мен :P

Коментар

Working...
                          X