Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ... Я кажете с гуми от Т150, колко ще всигне моето TD100, ама по километраж, че още се чудя дали да си играя да пробвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD
Collapse
X
-
dqvola6669 написа:аз съм вдигал 2 пъти 235км/ч и то все със свидетели с гуми 225/45/17 п.п.по километраж става въпросDido_Lyubenov написа:Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ...
Коментар
-
Няма такова нещо.200км ги направи при 3950-4000.Аз също му изпълних веднъж километража преди Варна и скороста беше около 235-240км защото мойто е разграфено до 220 но има още място къде да слезе стрелката.Без дебитомера вдигна 185,но застигнах някаква заспала ...ка и щях да я отнеса за малко.Това са двата пъти когато съм вдигал над 120км/ч.Във VIBOXA погледни,че всички Стила115 постигат скорост от 200км.ч при около 4000 оборота.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
janyboy написа:dqvola6669 написа:аз съм вдигал 2 пъти 235км/ч и то все със свидетели с гуми 225/45/17 п.п.по километраж става въпросDido_Lyubenov написа:Абе нещо много бъркате, като намесвате гумите в цялата история, ама щом така сте решили ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:Има де - 235км/ч по табло - 215км/ч по гпсSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Здравейте, завчера излезе новата ми придобивка от бокса, пълно обслужане и отстраняване на накой др. проблем, вчера тръгнах за Бургас цедих цедих и пове4е от 210 не изцедих! Така че ми се струва малко невероятно 240, а и гумите са ми по книжка 190/65/15Stilo 1.9jtd
неудоволствието от ниското качество остава много по-дълго, от удоволствието от ниската цена
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Именно, че размера на гумите по никакъв начин не влияе на показанията на километража. Той отчита скороста на база оботи на вторичния вал на скоростната кутия и фабрично зададения размер гуми. Слагаш по-малки гуми - движиш се с 97 км/ч а ти очита 100. Ако са по-големи, пак ще ти очита 100, но реално ще си със 103 ... Демек на километража не му дреме с какви гуми си, за да смята километрите по различен начин.FGRC написа:Няма такова нещо.200км ги направи при 3950-4000.Във VIBOXA погледни,че всички Стила115 постигат скорост от 200км.ч при около 4000 оборота.angel_o написа:тва правя свиркам си...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар