Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD

1.9 JTD(115к.с.) Искам да попитам каква е максималната скорост на тази кола с този двигател,познат ми каза ,че и вдигал 240км/ч .P S сток кола без никакви модификацииГрешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

200 по табло.Малко като се пипне и си пълни докрай километража 235.До 2003г. са разграфени до 235, след това с новите табла са до 240 или 245
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD

georgiev1990 написа:
      1.9 JTD(115к.с.) Искам да попитам каква е максималната скорост на тази кола с този двигател,познат ми каза ,че и вдигал 240км/ч .P S сток кола без никакви модификации
      За самолети има други форуми Колега, ти ще я караш ли тая кола, или ще летиш с нея ?
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

голям спор заформихме и нямаше да пускам тема ,но неговата кола е със проблем в момента и не може да го докаже ,нo е убеден че вдига 240

Коментар

Аз лично много се съмнявам но е възможно из някое нанадолнище. Според Нет-а V/max е 192км/ч
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

georgiev1990 написа:
            голям спор заформихме и нямаше да пускам тема ,но неговата кола е със проблем в момента и не може да го докаже ,нo е убеден че вдига 240
            Вижте в спецификациите какви са максималните обороти на този ДВГ, и ако ги достига на по-ниските предавки, значи няма проблем. Все пак това е дизелов ДВГ и колкото и да е модерен, не позволява високи обороти като бензиновите. Ето един линк с информация за ФИАТ http://www.carinf.com/en/11a023.html на който най-бързото Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз да кажа от реален опит.Бях сложил на моето, малко след като го купих преди години, едни лети джанти с гуми 195 50 15 Очаквах разбира се, че ще показва малко повече и веднъж го изпънах (за малко, де) по една европейска магистрала, гла-а-а-дка и хубава, а то "напълни километража", ама в буквалния смисъл Всъщност явно е вдигнало едва ли повече от 200, понеже разликата от размера на гумите е около 10 км. на 100 ... и това беше буквално за минута, понеже ми се искаше да си я карам още доста време колата (4 години от тогава ).Та тоя колега, дето 240 е дигнал, сигурно е сложил много по-ниски гуми или е карал "по капли" P.S. Тия джанти, дето ги продавам в подписа, не са ония летите, с ниските гуми, дето ги споменавам по-горе ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
              Stilo JTD 115 2003 бегачка
              Brava 1,4 12V 1997 на газ
              Tempra 1,4 1993 и тя на газ
              i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.
                Аз пък имам 3ма свидетели, как вдига 235км/ч по табло с 215/45/17" ама ти си като ele, така че не мисля да споря повече
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.
                  Аз пък имам 3ма свидетели, как вдига 235км/ч по табло с 215/45/17" ама ти си като ele, така че не мисля да споря повече
                  Ако е чипосвано, ще се съглася без да споря, но сток ... и не зависи от гумите какво ще показва километража. Това съм сигурен че го знаеш.

Коментар

emzo написа:
                    Dido_Lyubenov написа:
                    Не, не, не е вярно ... ele е интелигентна ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      .............Не, не, не е вярно ... ele е интелигентна ...
                      Искаш да кажеш нещо, или просто си чешеш пръстите по клавиатурата ?

Коментар

моето 215 и край със оригиналния размер гуми

Коментар

Съмнява ме да може да направи повече от 210км...Аз карам служебно Стило само че 140коня и пак след 200км няма никой, ама евентуално може да се изцеди до към 220км... 240км ми се виждат невъзможни за 140коня, да не говорим за 115 (:

Коментар

Айде да си говорим за реални неща ! Съгласни ли сте ? Тези ДВГ са ограничени до определени максимални обороти по електронен път. Сток софтуера позволява ДВГ да достигне обороти при които автомобила се движи на най-голямата предавка съ скорост до 190 км/ч за този мотор. Ако смениш гумите с по-ниски, пак ще стига до 190 по километраж, но реално ще се движи с около 10 км/ч по-бавно. Та, размера на гумите не променя показанията на километража , променя реалната скорост, която се засича обаче с радар. Не е за пребрегване и факта, че дюзите, регулатора на налягане и още куп неща си имат време за реакция и не позволяват кой знае какви "надувки" . Чипосване може да повиши максималната скорост, но не ми се мисли как го понася ДВГ.

Коментар

emzo написа:
                              Dido_Lyubenov написа:
                              аз съм вдигал 2 пъти 235км/ч и то все със свидетели с гуми 225/45/17 п.п.по километраж става въпрос
                              STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Working...
                              X