1.9 JTD(115к.с.) Искам да попитам каква е максималната скорост на тази кола с този двигател,познат ми каза ,че и вдигал 240км/ч .P S сток кола без никакви модификацииГрешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Въпрос за Фиат Стило 1.9 JTD
georgiev1990 написа:1.9 JTD(115к.с.) Искам да попитам каква е максималната скорост на тази кола с този двигател,познат ми каза ,че и вдигал 240км/ч .P S сток кола без никакви модификацииОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз лично много се съмнявам но е възможно из някое нанадолнище. Според Нет-а V/max е 192км/чFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
georgiev1990 написа:голям спор заформихме и нямаше да пускам тема ,но неговата кола е със проблем в момента и не може да го докаже ,нo е убеден че вдига 240Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз да кажа от реален опит.Бях сложил на моето, малко след като го купих преди години, едни лети джанти с гуми 195 50 15 Очаквах разбира се, че ще показва малко повече и веднъж го изпънах (за малко, де) по една европейска магистрала, гла-а-а-дка и хубава, а то "напълни километража", ама в буквалния смисъл Всъщност явно е вдигнало едва ли повече от 200, понеже разликата от размера на гумите е около 10 км. на 100 ... и това беше буквално за минута, понеже ми се искаше да си я карам още доста време колата (4 години от тогава ).Та тоя колега, дето 240 е дигнал, сигурно е сложил много по-ниски гуми или е карал "по капли" P.S. Тия джанти, дето ги продавам в подписа, не са ония летите, с ниските гуми, дето ги споменавам по-горе ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Dido_Lyubenov написа:Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:Dido_Lyubenov написа:Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Айде да си говорим за реални неща ! Съгласни ли сте ? Тези ДВГ са ограничени до определени максимални обороти по електронен път. Сток софтуера позволява ДВГ да достигне обороти при които автомобила се движи на най-голямата предавка съ скорост до 190 км/ч за този мотор. Ако смениш гумите с по-ниски, пак ще стига до 190 по километраж, но реално ще се движи с около 10 км/ч по-бавно. Та, размера на гумите не променя показанията на километража , променя реалната скорост, която се засича обаче с радар. Не е за пребрегване и факта, че дюзите, регулатора на налягане и още куп неща си имат време за реакция и не позволяват кой знае какви "надувки" . Чипосване може да повиши максималната скорост, но не ми се мисли как го понася ДВГ.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:Dido_Lyubenov написа:Стило 1.9 JTD е с максимална скорост 190 км/ч . Тези 240 км/ч , както казва колегата по-горе, може да ги вдигне ако пада от някой самолет.STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар