А 215 широчина на гумите ще опира ли отпред ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за джанти.
Collapse
X
-
ето едно много добро сайтче, бях го пускал в друга темаhttp://www.willtheyfit.com/index.php...itслагаш оригиналния размер, с който излиза заводско колата, съответно този който искаш да сложиш и гледаш как ще се позиционират спрямо старите, ако няма много отклонение на вътре и навън би следвало да станат новитеpunto HGT
Коментар
-
d1am0nd написа:Така, сдобих се с 1000 Miglia HT3 17", но случайно ми изпратиха още един комплект джанти по които ми останаха очите, но те се оказаха 5x112. Та въпроса ми е трудно ли е да се сменят главините с такива 5х112 или ще трябва да се разделя с красивите джанти ?punto HGT
Коментар
-
С фланци няма да стане, смисъл за да се направят преходни от 4 към 5 болта, май минималната дебелина на фланците трябва да е 25-30мм по спомен, тоест тия джанти като ги качиш ще дойдат с ЕТ 5-10, а и с тая ширина 8,5J гаранция ще почнат да ти опират гумите в калника при дупка или като седнат повече хора в колата, отделно че много изнесената джанта ще стои грозно.Мисли вариант с някакво разпробиване ако може, аз не съм компетентен, някой който се е занимавал с това ако може да ти помогнеpunto HGT
Коментар
-
18-20мм е минимума, аз карах преди известно време с такива преходни. 15 ЕТ не е много не и малко, там вече много зависи и каква гума ще ползваш. На 8,5J гума 195/45 или 205/40 като се стречне предполагам, че ще свърши работа, най-много да ти се наложи на подгънеш веждата. Няма как красотата изисква жертвиPolishig Wheels
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар