WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧИП за БРАВО-къде,мнения,препоръки
Collapse
X
-
WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорpunto HGT
Коментар
-
S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорPower Under Pressure
Коментар
-
didich написа:защото тия турбо мотори на фиат трудно се намират, примерно нещо от ВАГ групата 1,8Т - 150к.с., там вече едно чипче и ставаш 180к.с. и си пей сърцеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:didich написа:защото тия турбо мотори на фиат трудно се намират, примерно нещо от ВАГ групата 1,8Т - 150к.с., там вече едно чипче и ставаш 180к.с. и си пей сърцеpunto HGT
Коментар
-
ici написа:S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
didich написа:оная Ямболската А3-ка с 1,8Т как резна 10,8/402м и ми се прищя още повече, ама пари няма, а и отделно че няма и кой да ми ойдиса на акъла
Коментар
-
Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тях и че са хвърлени много пари за нови части за да стане тоя мотор толко силен, не съм кон с капаци, пак казвам тънката мисъл ми беше, че ги има в изобилие, тунинг частите също и човек ако има пари и 5000к.с. може да си я направи. База за сравнение като наличност няма да правя спрямо двулитровите турбо двигатели на фиат, то няма и смисъл.За съжаление на последния драг, на който бях италианки имаше само на паркинга, а коли на пистата с 1,8Т не липсваха Сори, че разводнихме темата на колегата, но все пак ако успее да чипоса бравото нека да пише как е, до сега не съм прочел един да се похвали след като е сложил чип на атмосферка от отбора на фиат как е хаватаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тяxPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:didich написа:Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тяxpunto HGT
Коментар
-
S_BANKOV написа:ici написа:S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар