Темата вероятно е банална и дискотирана и дъфкана много пъти,но ми се иска да видя нови мнения т.к вероятно има колеги които скоро са правили тези гимнастики като-грнерации,филтри,чип и др.Интересува ме къде е най-надежден чип тунинга за бензинов двигател на Браво 1.8 GT (Марея 1.8 и Брава 1..И малко повече инфо към тези които вече са го направили,като доволни ли са ,колко им е струвало ,разход на гориво при нормален преход и при обортомера в червена зона,струва ли си инвестицията,запазват ли ти старите данни при случай на дефект (записват ли данните на диск,или на някакво дуго устройство) и т.н.Бравото ми вече има генерация и панелен KN филтър.За това правя темата за да разбера дали да довърша веригата от компоненти с поставянето на чип.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧИП за БРАВО-къде,мнения,препоръки
Collapse
X
-
Re: ЧИП за БРАВО-къде,мнения,препоръки
teobonev написа:Темата вероятно е банална и дискотирана и дъфкана много пъти,но ми се иска да видя нови мнения т.к вероятно има колеги които скоро са правили тези гимнастики като-грнерации,филтри,чип и др.Интересува ме къде е най-надежден чип тунинга за бензинов двигател на Браво 1.8 GT (Марея 1.8 и Брава 1..И малко повече инфо към тези които вече са го направили,като доволни ли са ,колко им е струвало ,разход на гориво при нормален преход и при обортомера в червена зона,струва ли си инвестицията,запазват ли ти старите данни при случай на дефект (записват ли данните на диск,или на някакво дуго устройство) и т.н.Бравото ми вече има генерация и панелен KN филтър.За това правя темата за да разбера дали да довърша веригата от компоненти с поставянето на чип.ПоздравиPower Under Pressure
-
thecleaner написа:WhitePower написа:ако си с хитачи , забрави , по мое мнение парите за атмосферен тунинг за просто хвърлени на вятъра рано или късно всеки стига до този извод парите са много а ефекта е минималенAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
teobonev написа:За момента все още няма коментар от някой който да е чипосал Бравото,Бравата или Мареята си.интересувам се от инфо,на практика какво се получава и резултати.то се знае че резултата е минимален няма и 10% за атмосферка.просто ми се иска да подбутна малко Бравото в ниските.'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
teobonev написа:....просто ми се иска да подбутна малко Бравото в ниските.punto HGT
Коментар
-
Да си чипосаш Бравото, което е 1.8 е малко трудно, не си казал коя година е мотора ама и да е преди 98-ма все тая в общи линии. Най лекия вариант за тунинг на тоя мотор е следния. вземаш глава, картер и еку, от купе 1.8 и ги монтираш на мястото на твоитепортваш глава, слагаш тръбен колектор и малко пипаш генерацията /в смисъл изтърбушваш катализатора/ отнемаш 1см от маховика и си с расова бегачка приблизително 130коня. а още по евтиния вариант е да си купиш купе 1.8 готово сглобено и даси го караш ако си фен на тоя мотор.Най интересното е защо могат да чипосат лодката а другите не могатКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар