WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧИП за БРАВО-къде,мнения,препоръки
Collapse
X
-
WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорpunto HGT
Коментар
-
S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорPower Under Pressure
Коментар
-
didich написа:защото тия турбо мотори на фиат трудно се намират, примерно нещо от ВАГ групата 1,8Т - 150к.с., там вече едно чипче и ставаш 180к.с. и си пей сърцеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:didich написа:защото тия турбо мотори на фиат трудно се намират, примерно нещо от ВАГ групата 1,8Т - 150к.с., там вече едно чипче и ставаш 180к.с. и си пей сърцеpunto HGT
Коментар
-
ici написа:S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
didich написа:оная Ямболската А3-ка с 1,8Т как резна 10,8/402м и ми се прищя още повече, ама пари няма, а и отделно че няма и кой да ми ойдиса на акъла
Коментар
-
Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тях и че са хвърлени много пари за нови части за да стане тоя мотор толко силен, не съм кон с капаци, пак казвам тънката мисъл ми беше, че ги има в изобилие, тунинг частите също и човек ако има пари и 5000к.с. може да си я направи. База за сравнение като наличност няма да правя спрямо двулитровите турбо двигатели на фиат, то няма и смисъл.За съжаление на последния драг, на който бях италианки имаше само на паркинга, а коли на пистата с 1,8Т не липсвахаСори, че разводнихме темата на колегата, но все пак ако успее да чипоса бравото нека да пише как е, до сега не съм прочел един да се похвали след като е сложил чип на атмосферка от отбора на фиат как е хавата
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тяxPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:didich написа:Ей ама Вие ми взимате много навътре думите, естествено, че по моргите не се продават мотори по 600+ коня и цялата необходима периферия покрай тяxтоя ще пасне идеално в бравото, даже няма да има смисъл след това да го засилва, че като гледам си е достатъчно силен
punto HGT
Коментар
-
S_BANKOV написа:ici написа:S_BANKOV написа:WhitePower написа:а най ефтиния е взимаш едно 2.0 турбо и го насаждаш и ето ти едно 250 коня без много зорА иначе части за силов тунинг има както за ваг, така и за фиат/ланчовите турбо мотори на все подобни цени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар