Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фланец на спортен волан за пунто мк 1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за фланец на спортен волан за пунто мк 1

От скоро се здобих Фиат Пунто и съм решил да му сложа 1но спортно воланче което ми изпадна ефтино.Интересува ме какъв точно фланец трябва да си намеря за да мога да си сложа спортния волан ако можете да ми качите и снимки да го видя или някакви други характеристики ще съм ви много благодарен !!!

Едно време на моето пунто му бях сложил спортен волан, ама фланеца доста трудно го намерих. Бях купил преди него други вда, които не ставаха както трябва. Спомням си един пич от Варна ми беше писам че има хубави и оригинални за 80лв. Та той ми прати и наистина фланеца беше перфектен. Ама това беше преди 5 години и вече се съмнявам дали ще мога да му намеря координатите. Ако все пак ги открия ще ти ги пратя.
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Ако Ги намериш ще съм ти много благодарен МерСи предварително

Коментар

колега,купувал съм си фланец за мк1 от обикновен авто-магазин и върши работа без проблем.Цената му беше 8-10лв до колкото си спомням,но носи с тебе волана като го купуваш за да провериш дали пасва с захващащите дупки...

Коментар

точно това направих зех фланец за "Фиат" който не ми става нито от към щлиците нито от към масата а съм сигурен че няма значение за к’ва кола стига да пасне на шлиците и на масата и сиг така ще направя си зема некой ден волана и с него у магазина кои пасне тоя Мерси се пак за съвета !

Коментар

Тук съм , може да ми пишеш на 0888/613-018 skype nikfish1

Коментар

Working...
            X