Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Koжен салон за фиат мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Koжен салон за фиат мареа

Карам фиат мареа 1,9ТД седан и много искам кожен салон, тъй като има много малко мареи с кожен салон не мога да намеря, за това искам да питам дали някои е слагал от друг модел,марка? Аз си мисля примерно от алфа 156 да пробвам?Грешен раздел->Преместена!Модераторски екип на fiat-bg.org

Когато влезеш в 35 номер обувки, тогава ще можеш да сложиш и салон от 156!

Коментар

coolboby написа:
      Когато влезеш в 35 номер обувки, тогава ще можеш да сложиш и салон от 156!
      С този 35 номер малко преувеличи Нека го речем 38 ... все пак 156 не е 166, нали?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

то там дет 45 там и 35

Коментар

Все тая. Идеята е, че няма да стане.Може да се даде и оня пример с муфата

Коментар

Колега, най-сигурният начин е прякото сравнение - рулетката, на колене до колата и мериш ... мериш всичко - диагонали, междуболтови и т.н.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

...

Простете, че ви спамя по темата но аз имам Брава и искам да знам ако има хора да знаят кожен салон от Мареа ще пасне ли на бравата.
              Fiat Brava 1.6 16V 90HP
              Fiat Brava 1.2 16V 80HP
              Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Re: ...

dqnkov написа:
                Простете, че ви спамя по темата но аз имам Брава и искам да знам ако има хора да знаят кожен салон от Мареа ще пасне ли на бравата.
                Да ще пасне само ако сменяш корите на вратите не съм сигурен за задните врати дали стават иначе всичко друго пасва.
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                X