Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto GT from Dragostinov

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така като виждам 2 счупени бутала и надран блок имаш само един вариант шлайф и нови бутала на 1 ремонт
    Power Under Pressure

Коментар

Нови оригинални бутала първи ремонт сигурно са близо до цената на Wossner 1180 лв.
      тежък е животът лек...

Коментар

ми колегата трси ботала аз тарся глава няма оправия голямо наливане на пари.даи да саберем поне един мотор

Коментар

jungleraver написа:
          Нови оригинални бутала първи ремонт сигурно са близо до цената на Wossner 1180 лв.
          800 лева ги взех аз кованиаците са се качили малко , по едно време се намираха и за по 800-900 лева ама сега са се вдигнали иначе в ърбанци за точно толкова 1180 лева
          Power Under Pressure

Коментар

Въпроса не е само в цената на буталата,ако реши да хване него път освен бутала за нужния ефект ще се нагърби и с биели,лагери,гарнитура,основен преглед на маслена помпа ,,болтове за главата,ганитура и куп дребни неща
            uno turbo 1.3 i.e' 86
            renault 19 1.8 16v
            uaz 469 4.0 turbo
            renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
            trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
              Въпроса не е само в цената на буталата,ако реши да хване него път освен бутала за нужния ефект ще се нагърби и с биели,лагери,гарнитура,основен преглед на маслена помпа ,,болтове за главата,ганитура и куп дребни неща
              В цифри 5000 лв., щото на всичките тез раоти ще тряя и турбалана, за да има смисъл Ма с таз 8 клапанова глава и с таз малолитражна кубатура не знам струва ли си да се изтърсят толкоз прари
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

турбо има гт2560рБиели не му трябват , просто в момента проблема са му блокът и буталата
                Power Under Pressure

Коментар

А бе биели от уно стават май на пунтовския мотор?И до колото съм попрочитал са по здрави от тия на пунтото?Може и да греша разбира се!Ремонта на колата няма да е 5000 лева ако си го прави сам човек.Той така или иначе я е разпарчетосал вече - не му мърда ремонт на главата и нова гарнитура.Шлайфа на блока и новите бутала са проблема.Мерихте ли износването на цилиндрите какво е ?
                  4 бири и турбината да свири

Коментар

Аз бих заложил на блок втора ръка без много износвания и сегменти STD
                    uno turbo 1.3 i.e' 86
                    renault 19 1.8 16v
                    uaz 469 4.0 turbo
                    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                    trabant 601 69'

Коментар

Тунинга струва пара Другото без пара е мунинг Май ще си го сложа и за подпис това прозрение
                      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
                        Тунинга струва пара Другото без пара е мунинг
                        боже колко си прав
                        Power Under Pressure

Коментар

Здравейте пичове не влизам че много работа имам и лягам направо нямам време да занеса блока да измерят износването но като го гледах има сериозна деруга.Мисля да търся направо цяло долнище или мотор ! Ако има някой да предлага !

Коментар

Мислил ли си да продадеш колата в това състояние и колко пара ще искаш ?
                            I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                              Мислил ли си да продадеш колата в това състояние и колко пара ще искаш ?
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Колата я правия леко по леко тези дни ще пусна снимки цялостно пребоядисване че миналият бояджия малко е играл през пръсти !

Коментар

Working...
                                X