Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

джанти 17 на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

джанти 17 на Браво

Здравейте колеги,имам питане.Намерих си на голяма далавера джанти 17-ки от Стило,става въпрос за тези на снимката по-долу.Въпроса ми е някой пробвал ли е на Браво да слага 17-ки и дали ще опират.Със гуми 251/40/17 са,а Браво-то ми е 1.6 със червени пружини на Ейбах.
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Ако имаш възможност ги пробвай на място, така ще си сигурен на 100%, че стават.В една друга тема на браво бяха качили 18" или 19", така че 17" ще станат със сигурност.За гумите предполагам имаш предвид 215/40, а не 251/40, защото такъв размер 251 няма Тия джанти мисля, че бяха с ЕТ 40, най много да ти опират в подкалниците при пълен ляв/десен, което не е болка за умиране
    punto HGT

Коментар

...и не само, че ще умре , ами и разхода ше скочи сигурно с литър Иначе ще е стабиляга в завоите
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
        ...и не само, че ще умре , ами и разхода ше скочи сигурно с литър Иначе ще е стабиляга в завоите
        На мойта не съм забелязал да и се е вдигнала разхода, даже напротив, при нормално каране, понеже диаметъра ми е по голям, съответно с 100км/ч карам на 2800 об, а не на 3000об разхода може и да падне , но определено се спъва набирането с по голям диаметър и по тежки джанти.
        punto HGT

Коментар

Е как да не стават бре, всеки уважаваш себе си ино и шест браво драйвер трябва да кара с 17-ки. с тия червени пружини ще смъкнеш подкалниците от там ще напълниш ангренажа с кал, и после.... няма да продължавам. Малко ще ти натовари хидравлика, ма пък ше си гъзар бре. Я преди да си купиш джантите си провери цените на гумите и виж в някой калколатор за гуми дали ше влязат. пп Ако имаш проблем с бъбреците ще се оправи с тия джанти. Вярно са готини ама мисля че е не са добра инвестиция за каране на Бравото, ако са продажба ОК ама за каране ти си знаеш.Пиша така щото знам че имаш чуство за хумор и ще ме разбереш и няма да се разсърдиш. Успех.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Джантите ще станат, обаче гумите са големи. За отзад може би ще влезнат, но отпред май ще опират при завой. Ти ги вземи като ги огледаш добре, пък може да трябва да купиш един комплект гуми, а тези да износваш отзад. Показанието на километража ще ти е грешно
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Е как да не стават бре, всеки уважаваш себе си ино и шест браво драйвер трябва да кара с 17-ки. с тия червени пружини ще смъкнеш подкалниците от там ще напълниш ангренажа с кал, и после.... няма да продължавам. Малко ще ти натовари хидравлика, ма пък ше си гъзар бре. Я преди да си купиш джантите си провери цените на гумите и виж в някой калколатор за гуми дали ше влязат. пп Ако имаш проблем с бъбреците ще се оправи с тия джанти. Вярно са готини ама мисля че е не са добра инвестиция за каране на Бравото, ако са продажба ОК ама за каране ти си знаеш.Пиша така щото знам че имаш чуство за хумор и ще ме разбереш и няма да се разсърдиш. Успех.
              юЕстествено,че няма да се обидя и вече ми минават мисли да ги взема и да ги сложа,но разхода ще се качи осезаемо(той и сега не е цвете) и тя не стига,че е куц кон ами с тез 17-ки ша стане като някой Сеат марбела 34 коня .Миналата година покарах малко със 16-ки ю,колата доста се спъна от тях представям си от по-големите.То падри за тях има,като нищо след обяд да съм ги купил,пък после може да си ги препродам те поне бързо ще ги лапне някой.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

колега щом са на добра цена,вземай ги и да не ти дреме.Карал съм пунто 1.1 :D ,без хидравлика с 17-ки и нямах никакви ядове.Е почина доста от към вървеж,но разхода не забелязах да е по-различен.

Коментар

Не изглеждат джантите лошо, но с тия три места на захващане и това доста голямо "празно" между тях, по-добре преди да ги купиш добре ги огледай да не са криви от хубавите пътища...
                  ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
                  Stilo JTD 115 2003 бегачка
                  Brava 1,4 12V 1997 на газ
                  Tempra 1,4 1993 и тя на газ
                  i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

205/40/17 е твоят размер.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Колега джантата изглежда много добре особено когато колата е в движение, спиците изглеждат така все едно се чупят... Преди около месец се продаваха такива в форума и се бях навил да ги купя, ама докато взема заплата и ме изпревариха, даже не можах да стигна и до пазарлък...Относно гумите - предни 205/40/17, задни 215/40/17 (отпред 215 ще опира)От 3 години карам с 17 (пак от Стило с 5 спици) с гуми 205/40/17 и ги хвърлям за 1 сезон... Първата по-сериозна дупка и балон... Вече се отказах да давам пари гъзария и съм прибрал гумите и слагам 225/45/17 да ми е мирна главата...Относно возия, разход и вървене поне при Стило с зимните 16ки и 17ките лятото разлика не намирам... ПС: Ако не е тайна за какви пари си ги намерил?

Коментар

Kotseto написа:
                        От 3 години карам с 17 (пак от Стило с 5 спици) с гуми 205/40/17 и ги хвърлям за 1 сезон... Първата по-сериозна дупка и балон... Вече се отказах да давам пари гъзария и съм прибрал гумите и слагам 225/45/17 да ми е мирна главата...
                        Колега на колко атмосфери ги караш ?Мойте ги помпам на 2,5 и досега при среща с дупка не съм имал проблем с балони по гумите, ако ги караш по меки си заминават, а на тоя размер гумите излизат колкото едни джанти
                        punto HGT

Коментар

Страхотни джантиии
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

аз карам с 195/50/15 и ги помпя на 2.5 минимум но най добре се държат когато са на 2.8
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Банков с това помпане на 2.8 важи същото за проблема с бъбреците
                              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                              X