Здравейте колеги,имам питане.Намерих си на голяма далавера джанти 17-ки от Стило,става въпрос за тези на снимката по-долу.Въпроса ми е някой пробвал ли е на Браво да слага 17-ки и дали ще опират.Със гуми 251/40/17 са,а Браво-то ми е 1.6 със червени пружини на Ейбах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
джанти 17 на Браво
Collapse
X
-
Ако имаш възможност ги пробвай на място, така ще си сигурен на 100%, че стават.В една друга тема на браво бяха качили 18" или 19", така че 17" ще станат със сигурност.За гумите предполагам имаш предвид 215/40, а не 251/40, защото такъв размер 251 няма Тия джанти мисля, че бяха с ЕТ 40, най много да ти опират в подкалниците при пълен ляв/десен, което не е болка за умиранеpunto HGT
-
jimi69 написа:...и не само, че ще умре , ами и разхода ше скочи сигурно с литър Иначе ще е стабиляга в завоитеpunto HGT
Коментар
-
Е как да не стават бре, всеки уважаваш себе си ино и шест браво драйвер трябва да кара с 17-ки. с тия червени пружини ще смъкнеш подкалниците от там ще напълниш ангренажа с кал, и после.... няма да продължавам. Малко ще ти натовари хидравлика, ма пък ше си гъзар бре. Я преди да си купиш джантите си провери цените на гумите и виж в някой калколатор за гуми дали ше влязат. пп Ако имаш проблем с бъбреците ще се оправи с тия джанти. Вярно са готини ама мисля че е не са добра инвестиция за каране на Бравото, ако са продажба ОК ама за каране ти си знаеш.Пиша така щото знам че имаш чуство за хумор и ще ме разбереш и няма да се разсърдиш. Успех.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Джантите ще станат, обаче гумите са големи. За отзад може би ще влезнат, но отпред май ще опират при завой. Ти ги вземи като ги огледаш добре, пък може да трябва да купиш един комплект гуми, а тези да износваш отзад. Показанието на километража ще ти е грешноFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е как да не стават бре, всеки уважаваш себе си ино и шест браво драйвер трябва да кара с 17-ки. с тия червени пружини ще смъкнеш подкалниците от там ще напълниш ангренажа с кал, и после.... няма да продължавам. Малко ще ти натовари хидравлика, ма пък ше си гъзар бре. Я преди да си купиш джантите си провери цените на гумите и виж в някой калколатор за гуми дали ше влязат. пп Ако имаш проблем с бъбреците ще се оправи с тия джанти. Вярно са готини ама мисля че е не са добра инвестиция за каране на Бравото, ако са продажба ОК ама за каране ти си знаеш.Пиша така щото знам че имаш чуство за хумор и ще ме разбереш и няма да се разсърдиш. Успех.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Не изглеждат джантите лошо, но с тия три места на захващане и това доста голямо "празно" между тях, по-добре преди да ги купиш добре ги огледай да не са криви от хубавите пътища...ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Колега джантата изглежда много добре особено когато колата е в движение, спиците изглеждат така все едно се чупят... Преди около месец се продаваха такива в форума и се бях навил да ги купя, ама докато взема заплата и ме изпревариха, даже не можах да стигна и до пазарлък...Относно гумите - предни 205/40/17, задни 215/40/17 (отпред 215 ще опира)От 3 години карам с 17 (пак от Стило с 5 спици) с гуми 205/40/17 и ги хвърлям за 1 сезон... Първата по-сериозна дупка и балон... Вече се отказах да давам пари гъзария и съм прибрал гумите и слагам 225/45/17 да ми е мирна главата...Относно возия, разход и вървене поне при Стило с зимните 16ки и 17ките лятото разлика не намирам... ПС: Ако не е тайна за какви пари си ги намерил?
Коментар
-
Kotseto написа:От 3 години карам с 17 (пак от Стило с 5 спици) с гуми 205/40/17 и ги хвърлям за 1 сезон... Първата по-сериозна дупка и балон... Вече се отказах да давам пари гъзария и съм прибрал гумите и слагам 225/45/17 да ми е мирна главата...punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар