nsn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
джанти 17 на Браво
Collapse
X
-
didich написа:Kotseto написа:От 3 години карам с 17 (пак от Стило с 5 спици) с гуми 205/40/17 и ги хвърлям за 1 сезон... Първата по-сериозна дупка и балон... Вече се отказах да давам пари гъзария и съм прибрал гумите и слагам 225/45/17 да ми е мирна главата...
Коментар
-
Колкото е по ниска една гума за да я опазиш по добре ги карай по напомпани и трябва много пазене по дупките, но пък гумата ако не подаде, подава джантата, общо взето не сме за ниски гуми с тия първокласни пътища за съжаление.Много пъти съм се замислял да минавам на 16" с гуми 205/45, които не са толко високи, но пък са по добре от 205/40punto HGT
Коментар
-
Аз съм с 17" J8 на Бравото .. отпред 215/40 отзад 225/40 и пружини Osrav.. от към возия е много добре (друса си) Отпред ми опира в подкалниците от външната страна но вече се изжули и няма мн ядове ... а ръбовете на калниците съм ги обарнал наватре максимално и не закача там никаде. За разхода .... последното засичане от днес е 13.4 смесен разход.. във вървежа намирам малка разлика .. но пък старта на първа е по-добър ... няма да се окопавам вече :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
колега на браво 1.8 съм карал с твоите пружини и 17 205 /40 и на голяма неравност предните опират леко а задните трябва да изкривиш или да изрежеш ръба на самата вежда на калника ръба които е обърнат на вътре но на 1.6 маи ще му тежат 17 цола иначе визията е страшна имаш 1 см между калника и гумата
Коментар
-
mehanoveca написа:колега на браво 1.8 съм карал с твоите пружини и 17 205 /40 и на голяма неравност предните опират леко а задните трябва да изкривиш или да изрежеш ръба на самата вежда на калника ръба които е обърнат на вътре но на 1.6 маи ще му тежат 17 цола иначе визията е страшна имаш 1 см между калника и гуматаPolishig Wheels
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар