Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремус за фиат пунто 1.2 16в 80 коня 2000г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мерси колега еми горе долу втора употреба за какви цени става въпрос ?

Коментар

а имам още един въпрос колеги като сложа ремус как да направя задната броня смисъл неискам да виси под нея

Коментар

д

ми трябва да ти е изрежат да ти е паснат по бронята
        fiat bravo 1.4

Коментар

Re: д

при кой трябва да отида за това ?

Коментар

joreto1405 написа:
            при кой трябва да отида за това ?
            Обикновено този който ти монтира гърнето/генерацията ти оформя и бронята.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

колега аз ще го зимам гърнето от познат човек,така че ние няма да можем да го направим

Коментар

Като надуя музиката и не ми е проблем да ли ми бучи или ръмжи :D Иначе определно съм за погледа "Изтокани" без гърне е почи същия ефект само с тръба
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

joreto1405 написа:
                  колега аз ще го зимам гърнето от познат човек,така че ние няма да можем да го направим
                  Е то ти хубаво ще го вземаш от познат, но нали така или иначе ще го слагаш в някоя работилница/сервиз (освен ако не смяташ сам да си го монтираш), т.е. там смятам няма да е проблем да ти оформят бронята... щом си плащаш за това
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                  X