Попаднах на това нещо на сайт, който даде колегата ключар и реших да го постна. Може да ви хареса идеятаЛистинг с части:1- LM 39142- електролитен кондензатор 2,2 mF / 16 V най-малко3- Резистор 1kΩ / 390 W4- Потенциометър 10kΩ / 4,7 KW5- 2 Led червени 6- 2 Led жълти 7- 6 Led зелени8- цокъл C.I. за 18 крачета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измерване на ламбда показанията.
Collapse
X
-
измервания
Сега малко, ако дадеш и една схема на връзване за измерване щото нещо не се сещам как точно Имаше инструкция за мерене но къде? Би било добре да е с 4-ри извода подгряване и измерване. Следи дали стойностите са като зададените, иначе ECU само си регулирало подаването на бензин или въздухи така многократно, от аутодата имаше нещо.
Коментар
-
Гледах подобно нещо заводска направа в едно пунто ГТ струва ми се че няма да е трудно да се повтори. Ще го снимам при първа възможност просто е оформено като кръгъл уред и светодиодите са подредени по окръжност. Това освен да ти индицира дали работи коректно л. сондата май кой знае какво повече не може да помогне
Коментар
-
Re: Измерване на ламбда показанията.
geshabeli написа:Попаднах на това нещо на сайт, който даде колегата ключар и реших да го постна. Може да ви хареса идеятаЛистинг с части:1- LM 39142- електролитен кондензатор 2,2 mF / 16 V най-малко3- Резистор 1kΩ / 390 W4- Потенциометър 10kΩ / 4,7 KW5- 2 Led червени 6- 2 Led жълти 7- 6 Led зелени8- цокъл C.I. за 18 крачета.FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Re: Измерване на ламбда показанията.
leoni написа:geshabeli написа:Попаднах на това нещо на сайт, който даде колегата ключар и реших да го постна. Може да ви хареса идеятаЛистинг с части:1- LM 39142- електролитен кондензатор 2,2 mF / 16 V най-малко3- Резистор 1kΩ / 390 W4- Потенциометър 10kΩ / 4,7 KW5- 2 Led червени 6- 2 Led жълти 7- 6 Led зелени8- цокъл C.I. за 18 крачета.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: схема
kluchar написа:Имам го вече готово само да се сложи в кутия и кабели и дано работи Части ги има но трябва търсене за ИС повече.Имам също и емулатора са газ на сондата но незнам свързването Ако имате нешо подобно За PUNTO ELXСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар