Някой може ли да ми даде информация за това гърне,дали си заслужава? http://unique-bg.com/index.php?main_...ducts_id=218и колко Ф е на пунто отвора?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортно гърне
Collapse
X
-
CrazyNess написа:Много пари бе :D .А и едва ли е цялото от хром!Аз мисля да отрежа тръбата след колеткторите и да сложа по-малка и да я изкарам отстрани.Според мен е по-добре от спортно гърне ама все пак това е мое мнение
Коментар
-
jimi69 - твойто е турбо, нормално да не е толко шумно, на мойта само крайното гърне като и махнах и ме чуваха в съседния квартал, сега съм с оригинален ремус и е приемливо и за дълъг път, преди това бях с подобно спортно гърне, м/у 2,500 и 4500 оборота в колата неможеш и мислите да си чуешpunto HGT
Коментар
-
didich написа:jimi69 - твойто е турбо, нормално да не е толко шумно, на мойта само крайното гърне като и махнах и ме чуваха в съседния квартал, сега съм с оригинален ремус и е приемливо и за дълъг път, преди това бях с подобно спортно гърне, м/у 2,500 и 4500 оборота в колата неможеш и мислите да си чуеш
Коментар
-
Турбо бензина също е доста тих спрямо атмосферния, пунто гт без крайно гърне съм чувал и си е доста тихичка.При мен след катализатора има средно гърне и после идва крайното, представям си ако ги няма какво ще е, .... от ъгъла се чуват яки гърмежи и човек си мисли, че ще се появи шумахер с болида или някой от ония драгстери по 2-3-4000 к.с., а то пунто И на мен ще ми е интересно колегата да пусне един клип отвън как се чува, съответно и вътре като настъпи газта, че и на мен ми харесват тия овални гърнета, но като знам, че вътре ще е страшно и се отказвам.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар