Колеги,спешно трябва да сменя разпределителния вал на пунтото 1.4гт 94г..Разбрах че става от Типо 1.6,Темпра 1.6 и Пунто 1.6.Моля ви ако някой може да ми намери вал втора ръка и майстор да го смени.Трябва да стане за Петък или най-късно за Събота.Обадете ми се ако може някой да ми помогне.Мога и да намеря вал,така че ми трябва спешно майстор.От Тетевен съм,до София няма проблем да го закарам. Тел.ми е 0888659642-Николай Янков
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за смяна на раз.вал на Пунто 1.4гт 94г.
Collapse
X
-
Имай на ум че става от 1.6 но само от версията 90 к.с., чисто физически и от другите може да се сложи, но е с по-малък лифт от заводския.Проблема е че не вярвам да изскочи читав вал, щото тези коли са карани не по-малко от твоята. Нов мисля че е около 130лв за пунто 1.6, май ти е най-добрия вариант.тежък е животът лек...
-
jungleraver написа:Имай на ум че става от 1.6 но само от версията 90 к.с., чисто физически и от другите може да се сложи, но е с по-малък лифт от заводския.Проблема е че не вярвам да изскочи читав вал, щото тези коли са карани не по-малко от твоята. Нов мисля че е около 130лв за пунто 1.6, май ти е най-добрия вариант.Fiat Punto 1.4GT-с чип и спортно укачване,егати лудницата)
Коментар
-
niko82 написа:jungleraver написа:Имай на ум че става от 1.6 но само от версията 90 к.с., чисто физически и от другите може да се сложи, но е с по-малък лифт от заводския.Проблема е че не вярвам да изскочи читав вал, щото тези коли са карани не по-малко от твоята. Нов мисля че е около 130лв за пунто 1.6, май ти е най-добрия вариант.Power Under Pressure
Коментар
-
niko82 написа:колеги,смених вала днес,и пунтото литна Много съм доволен от моя приятел и майстор в Тетевен,Цури се казва.За 6 часа всичко бе готовоPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар