Колеги, някой има ли интерес към LE прагове, липове или други неща за Coupe-то от AutoDS? Аз ще си поръчвам LЕ липове чрез колегата kaci, който ползва отстъпка като член на FCCUK. Идеята ми е ако някой друг също мисли да си взима нещо да се съчетаем, тъй като транспорта излиза доста скъпо и няма смисъл да го плащаме поотделно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Групова поръчка на липове, прагове и т.н. за Fiat Coupe
Collapse
X
-
Колега виж и тук - http://www.tuning-gt.com/bg_bg/fiat/coupeНемски е сайта.Не са много нещата, но са на по-ниски цени.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
_power_ написа:Надявам се си разгледал хубаво в карс и мобиле колите на части...щото са ми попадали с интересни прагове и спойлериSparco написа:Колега виж и тук - http://www.tuning-gt.com/bg_bg/fiat/coupeНемски е сайта.Не са много нещата, но са на по-ниски цени.
Коментар
-
injekciona написа:_power_ написа:Надявам се си разгледал хубаво в карс и мобиле колите на части...щото са ми попадали с интересни прагове и спойлериFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
injekciona написа:Гледал съм ги много пъти, но няма нищо интересно. Единствения вариант е някой ако иска да си свали липовете за да се направи калъп.injekciona написа:Някои неща вярно са по-евтини ама липовете са 74 евро. От AutoDS идват на 62 евро и доставка 33 евро........ Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:А аз на тебе като се видехме в паркинга на мола преди 100 лета нали ти казах, ако искаш имам кой да ти направи отливка на мойте, ти се ослуша, а сега се сети Не че сега съм се отказал да помогна, просто след като ги спуках първия път реших да прескоча мануала на autoDS за монтиране и ги занитих за бронята Та не ми се вярва да може да се направи качествен калъп !nastybg написа:Имах един вариант за доставка от Германия (казвал съм ти за него) идват някъде на около 130лв с доставка до БГ !
Коментар
-
injekciona написа:Еми ако го имаш този вариант още ще е чудесно, ако не AutoDS и колкото излезнат, толкова...ПП. Липа на багажника от какво ти е, E39Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар