Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво турбо да сложа на jTd 1,9

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Клипа неможе да се види. "Личен",
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Готово, вече може да се гледа :D
      Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

vensai написа:
        Направих един клип на околовръстното :D държа да отбележа че се движа на втора и натискам педала до долу без да вкарвам съединител и после удрям третавтора я държах до към 4500 а трета до 4000 оборота http://vbox7.com/play:ec51022e1d
        Какво да видим на тоя клип?Така като гледам колата ти върви като стокова.Нали уж я беше чипосал?Направи хубав клип че тук нищо не се вижда/разбира честно казано. ПС:все още чакам логове от теб

Коментар

janyboy написа:
          vensai написа:
          Направих един клип на околовръстното :D държа да отбележа че се движа на втора и натискам педала до долу без да вкарвам съединител и после удрям третавтора я държах до към 4500 а трета до 4000 оборота http://vbox7.com/play:ec51022e1d
          Какво да видим на тоя клип?Така като гледам колата ти върви като стокова.Нали уж я беше чипосал?Направи хубав клип че тук нищо не се вижда/разбира честно казано. ПС:все още чакам логове от теб
          не е хубав клипа да ,ама нямаше как да направя по добър, трябва някой да седи до мене и да снима.За логовете нямам лаптоп да ги напрвя сега гарантирам ти че не върви като стокова :D обаче

Коментар

vensai написа:
            не е хубав клипа да ,ама нямаше как да направя по добър, трябва някой да седи до мене и да снима.
            Мда и да снима хем таблото,хем и пътя.
            vensai написа:
            гарантирам ти че не върви като стокова :D обаче
            Дано да е така :DПоздрави :P

Коментар

vensai написа:
              Значи първо хващаш турбото 1544 и отвиваш студения охлюв 2. Отвиваш нагнетателната перка от оста ( като оста не я вадиш и не я пипаш, тя не пречи )и стигаш до тук ... 3. Отвиваш болтовете които съм ги оградил в червено и тази метална планка се маха от картера на турбото и остава това на снимката ...При теб обаче ще се вижда една шайба жълта сеедно направена от бронз и оста ще стърчи.4. Взимаш металната планка на 1749 и я слагаш на същото място.5. Завиваш 4-те болта6. Слагаш нагнетателната перкана 1749 на стърчащата ос.7. Слагаш охлюва на 1749 8. Балансираш в някой сервиз...Информацията достатъчна ли е ?
              Благодаря много, задължен съм ти! Напълно достатъчна е за сега. Само трябва да отида до реал-турбо и да си направя устата: дали ще ми направят това упражнение с балансирането и за кви пари?!п.п. понеже има една по-стара темичка в която се коментира, точно това което ти си направил / http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...430&highlight= / , бих искал да те помоля да напишеш и там нещо по тоя въпрос ... или пък модераторите да обединят темите ... незнам, както е по-добре за вас?!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Аз мойта я балансирах за 50 лв. ако си я направил добре няма да има проблеми.Какво и има на уста ти ? Ако е много захабена може да се полира ама тогава ремонтните комплекти пак ще имат луфт.А и те ще ти искат доста пъри за да я ремонтират. Ако си навит може да ти продам мойта :D Преди баланса трябва да я изчистиш много хубаво да знаеш :D иначе няма да стане. Мойта първия път имаше малко нагар и не стана, та се наложи да се прибера да я изчиста и пак да ходя .Ще публикувам по късно какво съм направил и в темата която ми прати.Искам и нещо друго да споделя:Изпадна ми преди няколко дена турбо Гарет Т3 с фиксирана геометрия.Сега го отремонтирвам и мисля да го сложа и него на колата. Турбото е доста голямо и ме съмнява,че мотора няма да може да я развърти. Та въпроса ми е ако се направят корекции в софтуера ще стане ли работата ?

Коментар

Като казах "да си направя устата", имах предвид да се уговоря с баш майстора, шефа им тук в Пловдив! Защото той е голяма балалайка, много говори и понеже станаха милионери от ремонти и продажба на турбокомпресори ... та вече и копче не може да си поискаш?! Веднъж питах дали ще ми продаде ВНТ20, като си приспадне моето ГТ1544 ... е каза ми да не се занимавам с глупости и да си карам колата. Та така - лошото е, че има много мастори с огромни усти и всеки иска да ти дава наклон на оная работа! Извинявам се за отклонението!Като си намеря читава студена част на ГТ1...49 ще пиша пак, поздрави и успех на всички ентусиасти!!!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                    Като казах "да си направя устата", имах предвид да се уговоря с баш майстора, шефа им тук в Пловдив! Защото той е голяма балалайка, много говори и понеже станаха милионери от ремонти и продажба на турбокомпресори ... та вече и копче не може да си поискаш?! Веднъж питах дали ще ми продаде ВНТ20, като си приспадне моето ГТ1544 ... е каза ми да не се занимавам с глупости и да си карам колата. Та така - лошото е, че има много мастори с огромни усти и всеки иска да ти дава наклон на оная работа! Извинявам се за отклонението!Като си намеря читава студена част на ГТ1...49 ще пиша пак, поздрави и успех на всички ентусиасти!!!
                    Такива са наще майстори да затова аз от немай къде почнах всичко сам да си правя включително вече добавих и турбокомпресори към репертуара си :D остава ми само да направя и сервиз и ставам баш майстор като ще взимам много пари само да кажа добър ден на клиентите сиили по добре ще им казвам остави часта и 1000 лв и ела след 2 години да си я вземеш

Коментар

Това е другата турбина която взех :D Гарет Т3 а другата е 1544

Коментар

Working...
                      X