S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво турбо да сложа на jTd 1,9
Collapse
X
-
Оффф,колега..... Накратко ще го кажа така.Ако наистина целта ти е 170 коня(на високо се целиш ти ) скачай на 2256 Колегата комбито си го е казал че целта му е около 150 кончета и за това си е избрал тази турбина.Сега вече какво се е получило като мощност и момент никой не знае Но все пак вникни в това :kombito-tdi написа:изпробвах го с новата турбина как се дьржи и се оказва че софта му е слаб за турбината
Коментар
-
Виж какво можеш да очакваш от gtb1756http://www.youtube.com/watch?v=xl2f7a_3C5wсамо че това е с голям кулер, генерация и дюзите като на jtd115.За съединителя, най-добрия вариант може би е да смениш скоростната кутия с такава от алфа за да държи. Като цяло тунинга, ако не си правиш всичко сам, ще струва колкото още 1-2 бравота или брави, едва ли има много смисъл за нашите коли.
Коментар
-
vsd написа:...........Като цяло тунинга, ако не си правиш всичко сам, ще струва колкото още 1-2 бравота или брави, едва ли има много смисъл за нашите коли.
Коментар
-
Знам, какво искам и знам колко ще струване съм запознат с някой малки подробностикоито изясних благодарение на темата която ми прати.Нямам конкретна цел за конете попринцип но всичко от горе ме кефи Затова ще слагам каквото мога и имам възможност и така.И като цяло не са толкова скъпи колкото изглеждат ето пример сега си занесох главата на мотора на ремонт - 105 лв всичко турбини колкото искаш в интернет един електрожен ми трябва и малко тръбиСофтуера ти е около 100 лв ако някой ти го правии те ти ги 150 коня, дори повече. Агресивния мап колко процента качва мошностаAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
vensai написа:Знам, какво искам и знам колко ще струвасега си занесох главата на мотора на ремонт - 105 лв всичко турбини колкото искаш в интернет един електрожен ми трябва и малко тръбиСофтуера ти е около 100 лв ако някой ти го правии те ти ги 150 коня, дори повече.
Коментар
-
janyboy написа:vensai написа:Знам, какво искам и знам колко ще струвасега си занесох главата на мотора на ремонт - 105 лв всичко турбини колкото искаш в интернет един електрожен ми трябва и малко тръбиСофтуера ти е около 100 лв ако някой ти го правии те ти ги 150 коня, дори повече.Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Освен да седнеш да учиш как да си направиш мап-а сам, не виждам друг начин. То и без това почти няма мапери дето наистина да рабират от jtd. 99% просто копират горе долу един и същи софт и не могат да накарат еку-то да пръсне повече нафта. Имай предвид, че без коректна намеса по таблиците и настройка, е абсолютно безмислено да се слагат други кулери турбини, скорости, съединители, мап сензори, маф сензори, сензор за налягане на рейла и т.н. Нафтата кара колата да върви, ако искаш и 5 турбини да й сложиш и да има въздух бол, като няма нафта, няма да върви повече.
Коментар
-
vsd написа:Освен да седнеш да учиш как да си направиш мап-а сам, не виждам друг начин. То и без това почти няма мапери дето наистина да рабират от jtd. 99% просто копират горе долу един и същи софт и не могат да накарат еку-то да пръсне повече нафта. Имай предвид, че без коректна намеса по таблиците и настройка, е абсолютно безмислено да се слагат други кулери турбини, скорости, съединители, мап сензори, маф сензори, сензор за налягане на рейла и т.н. Нафтата кара колата да върви, ако искаш и 5 турбини да й сложиш и да има въздух бол, като няма нафта, няма да върви повече.Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Най-добре сам я мапни, за какво ще даваш грешни пари не разбирам :D Защо не сложиш 2,4 JTD в коша 150 коньовата версия? Тогава ще постигнеш целта си бързо и лесно"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Най-добре сам я мапни, за какво ще даваш грешни пари не разбирам :D Защо не сложиш 2,4 JTD в коша 150 коньовата версия? Тогава ще постигнеш целта си бързо и лесноAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар