е вала с просто око се вижда че е финиширал нема какво да мериш иначе за двигателя , човека иска 2.0 16В вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно Турбо - Sen7ineL
Collapse
X
-
Разглеждйки снимките ще кажа само ъЪъъъъъъ понеже си нямам хабер от тунинг, още повече че нито съм машинен инженер, нито имам опит, и отново ъъЪЪЪъъъъъъъ.Все пак си мисля, че автора на темата няма да е зле да хвърли един поглед тук:http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=18644
Коментар
-
sen7ineL написа:Мисля че има Ауто Дата за тези неща или се бъркам Орлински кайи цена за читав мотор от ГТ + инсталация + скорости + еко ... демек всичко ???Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:това под капака само като го виждам и ми идва да изхвърля всичко в кофата май има само здрава ( евентуално ако няма цепки ) глава и един блок ако няма дефекти и колектора е пукнат ;( и е мега некачествен и май от там само проблеми ще имаuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:WhitePower написа:това под капака само като го виждам и ми идва да изхвърля всичко в кофата май има само здрава ( евентуално ако няма цепки ) глава и един блок ако няма дефекти и колектора е пукнат ;( и е мега некачествен и май от там само проблеми ще имаPower Under Pressure
Коментар
-
sen7ineL написа:Понеже аз неразбирам от жици , схемата ще я дам на жичкаджия , bebito^^ това ли е сжемата за окабеляването кум диузите , дросела , бобината , дебитомера и т.н ??Извинявам се ако е тъп въпроса но неразбирам от схеми и жици :Duno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Днес ще направя още снимки ... онази глава я отказах вала беще по сле и от моя и като потчудо в авто-моргата до нас намерих кожух и вал за уно турбо ... и то в перфектно състояние , оставил съм главата на шлайфиста днес ше му занеся и вала....А аз днес ще ходя за гарнитури и сигменти.Майстора каза че всичко по цилиндрите и буталата е наред , но ще се купят днес и нови биелиFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар