didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно Турбо - Sen7ineL
Collapse
X
-
bebito^^^ написа:jungleraver написа:Нее има уно 1.3 с диаметър на буталото 86.4 мм, ход на буталото 55.5мм и работен обем 1302к.см. сигурен съм. Ти ми пишеш за ремонтните размери те са ясни.тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:Така си е ти си я писал :D има такова уно, но то не е турбо, всъщност 80.5 се оказва единствения размер за SOHC турбо фиати.jungleraver написа:Sen7ineL, до къде стигна с това уно???А за да накараш един архайчен мотор с 105 коня и то турбо да стане двойно повече определено ти трябват знания И ПАРИ!
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
jungleraver написа:bebito^^^ написа:jungleraver написа:Нее има уно 1.3 с диаметър на буталото 86.4 мм, ход на буталото 55.5мм и работен обем 1302к.см. сигурен съм. Ти ми пишеш за ремонтните размери те са ясни.Днес като си поирая с жиците ако има някво подобрение ще пиша да ви кажа
Fiat Punto GT
Коментар
-
Все по интересно става,ще следя темата с интерес. С голям размах се решават проблемите големи резултати ще се очакват.И като казах резултати всъшност какво се очаква колко коня? няма сетъп какво ще се слага и какво се очаква? и накравя на диното да се види повече ли е или по малко от това което е заложено в началото?uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
WhitePower написа:jungleraver написа:Първо монтирай каквото ще монтираш - кулер, дюзи и после настройвай мегата....като стигнеш до нея казвай да ти дам линкове, които ще са ти много полезни.Fiat Punto GT
Коментар
-
WhitePower написа:тука за 300 лева и не виждам дори кой само ще ти я настрой , камо ли с монтажаАма,че сме г...ци
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
Казах че ще дам 300 лва да ми оправи паленето на моята си стоковата електроника , и да оправи проблема кадето недостига ток до едната диуза на 4-ти цилиндър. Нямах в предвид за 300 лв да ми сложи и настрои мега. Неси ме разбрал Орлинчо , мисля че 300 лв да оправи тези преблеми неса малко пари , но ще видиме какво ще излезне.Днес като минах оттам колата си седеше още отпред нея бяза почнали , каза до 2 седмици но щяли да я карат в сервиза , защото им било по удобно . Все пак те си преценяват какво ще правят аз искам да си я взема направена , ако могат и ако ме устойва ценатаFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Казах че ще дам 300 лва да ми оправи паленето на моята си стоковата електроника , и да оправи проблема кадето недостига ток до едната диуза на 4-ти цилиндър. Нямах в предвид за 300 лв да ми сложи и настрои мега. Неси ме разбрал Орлинчо , мисля че 300 лв да оправи тези преблеми неса малко пари , но ще видиме какво ще излезне.Днес като минах оттам колата си седеше още отпред нея бяза почнали , каза до 2 седмици но щяли да я карат в сервиза , защото им било по удобно . Все пак те си преценяват какво ще правят аз искам да си я взема направена , ако могат и ако ме устойва ценатаП.П.На тоз етап мега не ти трябва.
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар