Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уно Турбо - Sen7ineL

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е вала с просто око се вижда че е финиширал нема какво да мериш иначе за двигателя , човека иска 2.0 16В вече
    Power Under Pressure

Коментар

това под капака само като го виждам и ми идва да изхвърля всичко в кофата май има само здрава ( евентуално ако няма цепки ) глава и един блок ако няма дефекти и колектора е пукнат ;( и е мега некачествен и май от там само проблеми ще има
      Power Under Pressure

Коментар

Разглеждйки снимките ще кажа само ъЪъъъъъъ понеже си нямам хабер от тунинг, още повече че нито съм машинен инженер, нито имам опит, и отново ъъЪЪЪъъъъъъъ.Все пак си мисля, че автора на темата няма да е зле да хвърли един поглед тук:http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=18644

Коментар

Мисля че има Ауто Дата за тези неща или се бъркам Орлински кайи цена за читав мотор от ГТ + инсталация + скорости + еко ... демек всичко ???
          Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
            Мисля че има Ауто Дата за тези неща или се бъркам Орлински кайи цена за читав мотор от ГТ + инсталация + скорости + еко ... демек всичко ???
            ако искаш ти давам телефона на Иво и се рабирате , той маха неговото 1.4 с мегата и слага 2.0 16в а неговото е от вървящитедемек - слагаш палиш и караш сигурно оборотомера и километража ще трябва да се преправят за да пасне на уновския но там не съм много в час с мегите
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              това под капака само като го виждам и ми идва да изхвърля всичко в кофата май има само здрава ( евентуално ако няма цепки ) глава и един блок ако няма дефекти и колектора е пукнат ;( и е мега некачествен и май от там само проблеми ще има
              ААА много се плашиш :D :D срали срали хората ,виж колко много работа има ,чак ме засърбяха пръстите!Нарочно не коментирах разширителния съд А как точно без датчика за положението на дроселовата клапа са давали газ до 5000 об още не ми е ясно! Всичко се оправя няма не поправими неща!Въпроса е дали те устройва времето и парите
              uno turbo 1.3 i.e' 86
              renault 19 1.8 16v
              uaz 469 4.0 turbo
              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
              trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
                WhitePower написа:
                ААА много се плашиш :D :D срали срали хората ,виж колко много работа има ,чак ме засърбяха пръстите!Нарочно не коментирах разширителния съд А как точно без датчика за положението на дроселовата клапа са давали газ до 5000 об още не ми е ясно! Всичко се оправя няма не поправими неща!Въпроса е дали те устройва времето и парите
                времето не е проблем ама парите като гледам ...3к за чаркалък за да стане кола , щото сега е само мотора , после електрониката , и накрая окачването и спирачките .....сещаш се нали
                Power Under Pressure

Коментар

Днес намерих цяла оборудвана глава + вал + пулове и буренца + клапани .... на много добра цена ... чакам само да пристигне . Утре ще свалиме буталата да видиме там как е полужението !!
                  Fiat Punto GT

Коментар

Колеги , някой може ли да ми помогне да ми намери схема за електрониката на Уно Турбо .... Ще съм му много благодарен
                    Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                      Колеги , някой може ли да ми помогне да ми намери схема за електрониката на Уно Турбо .... Ще съм му много благодарен
                      uno turbo 1.3 i.e' 86
                      renault 19 1.8 16v
                      uaz 469 4.0 turbo
                      trabant 601 69'

Коментар

Благодаря ти bebito^^
                        Fiat Punto GT

Коментар

Понеже аз неразбирам от жици , схемата ще я дам на жичкаджия , bebito^^ това ли е сжемата за окабеляването кум диузите , дросела , бобината , дебитомера и т.н ??Извинявам се ако е тъп въпроса но неразбирам от схеми и жици :D
                          Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                            Понеже аз неразбирам от жици , схемата ще я дам на жичкаджия , bebito^^ това ли е сжемата за окабеляването кум диузите , дросела , бобината , дебитомера и т.н ??Извинявам се ако е тъп въпроса но неразбирам от схеми и жици :D
                            Ами то без да разбираш се вижда нали са нарисувани :D и всеки път пишеш неправилно ника на жена ми.и за какво ти е схема след като нямаш здрав агрегат?Какво стана с главата даде ли да я замерят? ако е в нормите сложихте ли нови водачи нови клапани напаснахте ли ги нови вложки нови пружинки парички?какво стана с втората глава която купи ако вала и е в нормите може да го ползваш и да заделиш на страна една готова глава! и после да започнеш блока!кабелите и окабеляването е последното нещо!Но ти ги дадох да ги имаш!Снимки на задната седалка още няма.
                            uno turbo 1.3 i.e' 86
                            renault 19 1.8 16v
                            uaz 469 4.0 turbo
                            trabant 601 69'

Коментар

Днес ще направя още снимки ... онази глава я отказах вала беще по сле и от моя и като потчудо в авто-моргата до нас намерих кожух и вал за уно турбо ... и то в перфектно състояние , оставил съм главата на шлайфиста днес ше му занеся и вала....А аз днес ще ходя за гарнитури и сигменти.Майстора каза че всичко по цилиндрите и буталата е наред , но ще се купят днес и нови биели
                              Fiat Punto GT

Коментар

Защо нови биели???Доказано е че точно биелите от 1.3 турбо са най-здрави от цялата фамилия, има проекти с над 350 коня и такива биели.
                                тежък е животът лек...

Коментар

Working...
                                X