Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уно Турбо - Sen7ineL

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sen7ineL написа:
    Нелушам много много и да кажа че оправихме проблема без да сваляме блока ... просто се сложи прожинка за резба и системата заспа !!! оправихме и този проблем . Сглобихме я и се оказа че гориво стига до клапана преди диузите но до там . Оправихме проблема с клапана и стана така че бензин стига до диузите но невпръсква в цилиндрите , след дълги размисли и страсти се оказа че няма ток до диузите . Впръскахме гориво в цилиндрите и колата запали на 6 + , остана да се отсрани проблема с тока до диузите и колата е по пътишата . След това се почна подмяна на свички кабелни обувки кабели по цялата инсталация и навръзване както му е работата, а не нахфърляно като на прасе. Надявам се до сряда че тогава ще съм в сервиза вече да сме оправили и тока на диузите и колата да сработи.Утре колегата ще качи генерацията и челния кулер , нови маншони на каретата и ново масло в мотора и скоростите . Съжелявам че така гадно се получава но ще се опитам да намеря фотоапарат да снимам и да качвам снимки , защото замомента нямам с какво !!
    ей и тоя фиат ще сасипешш .., в крайна сметка с трици майни не се ловят ! успех с проекта
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Благодаря ти за подкрепата ..... Много си мил .... като идвам към Велико Търново ще ти звънна да те поцелувам .... :D Хуботчоооо
      Fiat Punto GT

Коментар

Чест проблем при Уно-тата на тази възраст е буксите за инжекторите!Аз ги подмених всички с нови!
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

Дам така ще пробвам и аз всяка букса да я сменям с нова ... докато недоиде тока до инжекторите , колата е сглобена всичко е сложено .Остана да се сложи генерацията турбо пътищата с челия кулер и да се запали
          Fiat Punto GT

Коментар

Днес се оправи и проблема с тока на инжекторите , колата запали .Дано да се намерят снимки да се види !!
            Fiat Punto GT

Коментар

Е, ОК, пиши как се оправи, нали е проект все пак, някой после може да му е от полза информацията Давай смело, събирай я, боди една мега и излитай.
              тежък е животът лек...

Коментар

Днес я сглобих напълно запахия , но ако неи подаваш газ гасне и като слойа буксата на дебитомера колата гасне и не иска да запали , от там е бил проблема с паленето . Как се сложи дебитомера и гасне също така колата до 5 хил. оборота и неиска да се изфорсира. Дайте някви съвети на какво може да се далжът тежи проблеми , и защо пуши от картерната вентилация колата ??? :X
                Fiat Punto GT

Коментар

що не помолиш да ти преместат темата в консултация бензинови мотори щото тука никав тунинг не виждам , камо да е некъв проект по скоро връщане към живот или има ли то задгробен живот
                  Power Under Pressure

Коментар

sen7ineL написа:
                    Днес я сглобих напълно запахия , но ако неи подаваш газ гасне и като слойа буксата на дебитомера колата гасне и не иска да запали , от там е бил проблема с паленето . Как се сложи дебитомера и гасне също така колата до 5 хил. оборота и неиска да се изфорсира. Дайте някви съвети на какво може да се далжът тежи проблеми , и защо пуши от картерната вентилация колата ??? :X
                    Е съвсем скоро предвиждам ,че ще започнем от нулата. :D
                    uno turbo 1.3 i.e' 86
                    renault 19 1.8 16v
                    uaz 469 4.0 turbo
                    trabant 601 69'

Коментар

И в тази връзка да питам задната седалка черно и червено ли е шарката и в какво състояние е?
                      uno turbo 1.3 i.e' 86
                      renault 19 1.8 16v
                      uaz 469 4.0 turbo
                      trabant 601 69'

Коментар

В перфектно да чено с червено е , ако ми оправиш колата да заработи ти я подарявам :*
                        Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                          В перфектно да чено с червено е , ако ми оправиш колата да заработи ти я подарявам :*
                          С това последното не мога да се нагърбя! Качи снимки.
                          uno turbo 1.3 i.e' 86
                          renault 19 1.8 16v
                          uaz 469 4.0 turbo
                          trabant 601 69'

Коментар

Закакво да я качвам , няма да ти я дам неискаш да ми оправиш кочинката . М/у другото прав беше сега се почва от нулата .... на 1,2, и 3-ти цилиндър компресия 8,5-9 на 4-ти 4 :Х Мъкааа. Утре вадя мотора и го почвам нямам избор
                            Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                              Закакво да я качвам , няма да ти я дам неискаш да ми оправиш кочинката . М/у другото прав беше сега се почва от нулата .... на 1,2, и 3-ти цилиндър компресия 8,5-9 на 4-ти 4 :Х Мъкааа. Утре вадя мотора и го почвам нямам избор
                              Ами прав ще да съм,не съм ги чувал от приказки по мегдана ами съм минал от там!П.П.Вслушвай се в съвети на колеги които разбират не бързай и не претупвай само и само дай да я запалиме!Качай снимки на всеки етап и питай за това което не ти е ясно,но като ти го кажат го вземай в предвид ,а не да питаш всички да ти казват едно и също а ти да правиш друго!П.П Пък ти когато поискаш ще ми дадеш седалката.
                              uno turbo 1.3 i.e' 86
                              renault 19 1.8 16v
                              uaz 469 4.0 turbo
                              trabant 601 69'

Коментар

Сега ще се опитам да намеря апарат да снимам , а за седаклата ако заварявам ролкейч ще ти я подаря , но нее в перфектно състояние обърклам съм се имай до в предвид ще ти я покажа
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X