sen7ineL написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно Турбо - Sen7ineL
Collapse
X
-
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
-
sen7ineL написа:Пиша от различни компове , и езика е различен ... съжелявам за което. Ще сменя филтрите и ще ти кажа само ми кажи за стокова какво налягане трябва да прави помпата и аз съм с 310 цц диузи и турбо от 325 тдс .... май нее много стоково :Хuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:sen7ineL написа:Пиша от различни компове , и езика е различен ... съжелявам за което. Ще сменя филтрите и ще ти кажа само ми кажи за стокова какво налягане трябва да прави помпата и аз съм с 310 цц диузи и турбо от 325 тдс .... май нее много стоково :Хтежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:bebito^^^ написа:sen7ineL написа:Пиша от различни компове , и езика е различен ... съжелявам за което. Ще сменя филтрите и ще ти кажа само ми кажи за стокова какво налягане трябва да прави помпата и аз съм с 310 цц диузи и турбо от 325 тдс .... май нее много стоково :Хuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
Всичко е въпрос на лично мнение, аз например не мисля, че е по-добре да даде пари за сток турбо с изпускател, инжектори и каквото още е заменено (демек колкото за една мега) при положение че има вече налични, и то с по-добри параметри?И колата ще трябва да се настройва дори и ако направи всичко сток, още в предния пост съм го казал.тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:Всичко е въпрос на лично мнение, аз например не мисля, че е по-добре да даде пари за сток турбо с изпускател, инжектори и каквото още е заменено (демек колкото за една мега) при положение че има вече налични, и то с по-добри параметри?И колата ще трябва да се настройва дори и ако направи всичко сток, още в предния пост съм го казал.Аз как нямам значи 300 лева да си сложа мега и да ми я настроят на мойта кола тцтц. Не ми се спори! казвам на човека какво да направи за да му върви колата поне 1 година и през това време ако ще преави нещо то се прави план и се събира всичко на едно място и след това на веднъж се прави! А за тунинг на таз кола сме говорили написал съм му и сетъп вече дали на някой му стиска да го прави от финасова гледна точка или не си е друг въпрос!Мен финансивите измерения на мойта кола не ме интересуват но това си е моя гледна точка! А собственика на колата пита ли го колко пари е готов да даде 2-3-5- 10 хил? за къв тунинг говорим въобще?П.П.Не се заяждам,но всеки пише сложи тука една мега тука едни инжектори и колата е бомба,за това е и докарана в това положение както тази кола так аи мнгоо други.
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
В днешно време няма кой да искара много пари на куп за да я направи от веднъж. Права си я лека по лека отделям си пари от заплата затова и става бавно....Купих филтрите горивните смених ги , колата пак непали , смених диузата която казаха че е изгоряла , колата пак непали.Накрая свалих свещите и се оказаха СУХИ... Извод е че идва бензин до диузите но неслиза по цилиндрите. А най-странното е че има ток до диузите .... утре съм говорил с друг (УШ) добър жичкаджия да я погледне и да каже дали ще може да я навърже както си е била от завода..... Ако не тези дни званя на момчето от Видин и му я карам за мега , защото немога да се разправям вече с глупости.....Fiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:В днешно време няма кой да искара много пари на куп за да я направи от веднъж. Права си я лека по лека отделям си пари от заплата затова и става бавно....Купих филтрите горивните смених ги , колата пак непали , смених диузата която казаха че е изгоряла , колата пак непали.Накрая свалих свещите и се оказаха СУХИ... Извод е че идва бензин до диузите но неслиза по цилиндрите. А най-странното е че има ток до диузите .... утре съм говорил с друг (УШ) добър жичкаджия да я погледне и да каже дали ще може да я навърже както си е била от завода..... Ако не тези дни званя на момчето от Видин и му я карам за мега , защото немога да се разправям вече с глупости.....uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
Като дам на контакт помпата се чува и прави налягане 4 бараСмених и филтърчето при бензиновата помпа отдолуИнжекторите са високоомни , сложих и стоови същата работаИма искра на всичките свещи това първо проверихИнтересно е как има бензин до диузите , има ток , работят диузите а него поска до цилиндрите :ХFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Като дам на контакт помпата се чува и прави налягане 4 бараСмених и филтърчето при бензиновата помпа отдолуИнжекторите са високоомни , сложих и стоови същата работаИма искра на всичките свещи това първо проверихИнтересно е как има бензин до диузите , има ток , работят диузите а него поска до цилиндрите :Хкато направиш това пиши пак да го отметнем и него.
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:Аз чакам за отговор да видим какво става с колата,а ти си решил да я продаваш!Явно колегите излязаха прави,че нищо няма да направиш!П.П - Нека който каквото иска да коментира по мой адрес ...
Fiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар