Може да видите аудио проекта ми на следния линк: http://www.tuning.bg/forums/index.ph...4%D0%B8%D0%BE/ ИЛИ ТУК http://pi6aka.snimka.bg/tuning/fiat-...z-audio.665886
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво ( HERTZ аудио )
Collapse
X
-
Качи някъде другаде снимките понеже виж какво ми пише на твоя линк .. " [#10171] Нямате права за да свалите този прикачен файл. Не сте влезли с потребителското си име и парола Щракнете тук за вход във форума. "а да правим акаунт за едни снимки...Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
-
Ibiza написа:Качи някъде другаде снимките понеже виж какво ми пише на твоя линк .. " [#10171] Нямате права за да свалите този прикачен файл. Не сте влезли с потребителското си име и парола Щракнете тук за вход във форума. "а да правим акаунт за едни снимки...
Коментар
-
Писах там, да те питам и тук. С толкова изведени напред фланци, не ти ли опират отдолу корите, как ги прибираш?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Имах едни такива съмнения, не случайно те питам Поредното недомислие от ФИАТ, нестандартен размер говорители, сложени на майната си и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:От всичко избрано, басчето и ЦД-то ми харесват.Ама всичко опира до $ и не само.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Колега ,вземи демпни вратите...Има много добра тема на Емзо на тази тема...Друго ,което мога да те посъветвам е да оплътниш много хубаво разстоянията между фланците ,вратите и говорителите ,защото ми се струва ,че не си...Ефектът е ,че все едно свирят два различни говорителя... Може да демпнеш и багажника...Абе колкото можеш налепи...Ефект има ,ако го направиш ,както трябва...Аз купувах битумна лента на 13лв. ролката - 10м./10см.Налепих двата задни калника на Типото и предните врати...На калниците налепих доста ,но на вратите само на вътрешната ламарина...Остана половината ролка...Сега мисля да налепя вратите както трябва и целия под на багажника и под задната седалка...Ако има пари може и задните врати...При Бравото поне нямаш задни врати...Ако демпваш ,започни с багажника и не пести около резервната гума...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Битумна изолация е задължителна и според мен. В случая, колкото повече толкова повече .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Двойна работа става, ясно че сега ти е мерак да я чуеш, ама все пак...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар